Какви са днешните мъже

Отношения от близък тип
Снимка: Thinkstock

Все по-голям брой сред днешните мъже предпочитат да имат стабилна връзка, показват скорошни данни от европейско проучване.

Близо 27% от представителите на мъжкия пол на възраст между 25 и 33 години заявили, че искат да се обвържат, а други 20% разкрили, че сериозната връзка само би ги отдалечила и изолирала от приятелите им.

Експертите допълват, че урбанизацията е една от основните причини за увеличаващия се брой самотни хора, което донякъде обяснява защо процентът на мъжете, желаещи сигурна партньорка до себе си, нараства.

Днес мъжете масово са готови да се отдадат на сериозни взаимоотношения още на 22-годишна възраст, докато само преди 1-2 десетилетия тази възрастова граница е варирала най-често между 24 и 26 години.

Психолозите коментират, че съвременните мъже са и доста по-категорични и знаят точно какво търсят и желаят да постигнат в своя личен живот в сравнение с предишните поколения. Това се дължи и на факта, че хората вече общуват много по-интензивно помежду си, което изгражда повече опитност, помагаща им по-лесно да се учат от грешките си и да не ги повтарят в бъдещите си любовни взаимоотношения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти