Как мъжете правят добро впечатление

Как мъжете правят добро впечатление
Снимка: Thinkstock

Казват, че първото впечатление е най-важно и до голяма степен това наистина е така.

Винаги се стараем да изглеждаме добре и да се държим адекватно на ситуацията, независимо дали става въпрос за работа, бизнес или контакти с приятели.

Що се отнася до срещата с евентуална бъдеща половинка, тогава нещата са още по-сериозни! Всяка дама се старае да изглежда по възможно най-добрия начин, когато отива на среща с мъж, който я вълнува силно.

А какво можем да кажем за силния пол? Оказва се, че 74% от мъжете очароват своята дама още на първа среща, като най-големият коз е хубавата кариера. Това е показало ново проучване.

Голяма заплата (със сигурност трябва да е по-висока от нейната), интересно хоби, много приятели и липса на предишен брак правят перфектната комбинация, която подлудява жените.

Според изследването 74 на сто от мъжете покриват тези критерии и правят добро впечатление на първа среща.

В изследването участват 700 представители на силния пол на възраст между 18 и 35 години.

2/3 от анкетираните обаче признават, че лъжат за доходите си на първа среща. Половината от участниците заявяват, че подхващат разговора за кариерата, вярвайки, че тя ще ги представи в най-добра светлина.

Хобитата са втори в списъка, показва още проучването.

Според него 55 % от мъжете казват само това, което жената иска да чуе. Най-преувеличавани са темите за любовта към спорта, животните и изкуството. Tова безспорно прави мъжа да изглежда по грижовен и чувствителен и веднага заинтригува противоположния пол.

Една пета от анкетираните признават, че са излъгали кога за последно са спортували, само и само да направят добро впечатление.

Семейното положение любовното минало са друга област, за която силният пол фантазира.

Една трета споделят пред жената, че са имали няколко жени в живота си, но само една "истинска" любов. 50 на сто скриват факта, че са разведени и дори лъжат, че нямат деца

А вас, дами, какво ви впечатлява на първа среща и какво търсите в един мъж?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти