Как да преживеем европейското по футбол?

Как да преживеем европейското по футбол?
Снимка: Thinkstock

Ето, дойде онова време от годината, когато приоритетите на половинката ви се променят драстично. 

От петък  от 4 следобед до 12 през нощта съвсем спокойно можете да се съсредоточите върху тези няколко неща, които искаме да ви предложим. 

И винаги имайте предвид, че колкото повече уважавате свободното време на вашия партньор, толкова по-добре ще се чувствате заедно вкъщи... дори след края на европейското по футбол. 

Ето няколко неща, които ви препоръчваме да направите по време на футболния сезон, за да оцелеете:

Времето, докато дават мач е всъщност вашето време

Докато тече мача, просто получавате време за себе си. Какво по-прекрасно?! Можете да си запишете час за маникюр или да се разходите по магазините. Прекарайте време в разходки или се вижте със своите приятелки. Няма нищо по-хубаво от малко време, в което единствения важен си ти.

Поискайте реванш

Гледайте мача все пак със своя партньор, но му кажете, че след това той ще трябва да избере кога ще гледа нещо с вас, което вие харесвате. Два часа пред телевизора, гледайки някой мач, съвсем спокойно може да бъде продаден за маратон на един сезон на "Сексът и градът". 

Бъдете домакини 

Ако не можете да откъснете партньора си от телевизора, просто поканете приятели да гледате заедно европейското вкъщи. Подгответе нещо подходящо за ядене и се вижте с приятели, докато съчетавате приятното с необходимото. Ако пък той обича да гледа сам мачовете, просто използвайте това време да усъвършенствате онази рецепта, която ви се опъва толкова време. 

Отделете повече време на хобито си

Или ако нямате такова, сега е перфектният момент да си намерите. 

Обиколете града и го опознайте

Време е да опознаете и най-малките кътчета на своя град. Малка книжарница или забравено кафе в някоя от пресечните улички. А когато се приберете, разкажете на своя любим за вашите находки. 

Прочетете още:

Мъжките заповеди към жените по време на Евро 2016


А ако искате половинката ви да се информира за всички интересни новини около Евро 2016, препоръчайте му да специалната секция на Gong.bg ТУК (бел. ред.)  :)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти