Как 100% да си легнеш с мъж

Как 100% да си легнеш с мъж
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Има два отговора на въпроса как 100% да си легнете с мъж.

Единият е кратък, а другият съответно по-дълъг и аналитичен.

Е, за нетърпеливите веднага ще кажа бързия отговор – трябва да сте секси. Ама не просто секси, а супер секси.

Това е единственото изискване за постигането на тази цел. Да изглеждате като тези жени, след които всички мъже извъртат глава и точат лиги. Знаете за кой тип говоря, нали?

За тези перфектно изглеждащи жени, които сякаш са излезнали от корицата на модно списание, на което заглавието е „Вижте най-красивата жена в света за всички времена“. А тя, най-красивата, те гледа от корицата, все едно се е снимала само за теб, за да ти каже с поглед и иронична усмивка, че няма как да я имаш нито в този, нито в който и де е от евентуалните ти следващи животи.

Да, ако изглеждате супер секси, гаранцията ви за успех е 100%.

Както много добре знаят всички, мъжете обичат с очите, а жените с ушите. Ето защо жените се гримират, а мъжете ги лъжат, че ги обичат. Освен че е смешно, това е и доста вярно. Особено за мъжете. Провокирайте ги визуално и те ще бъдат в „бойна готовност‘ за вас.

Много ми се искаше да оставя отворен по-дългия отговор на въпроса как 100% да си легнете с мъж. Дългите, задълбочени и аналитични отговори обикновено са присъщи на жените.

Исках да оставя отговора на вас като за домашна работа. Сетих се обаче как често дамите грешат в логиката си и как задълбочеността и аналитичността им отива по дяволите. Затова ще опиша своята гледна точка, пък ако някой иска да ме опровергае, може да го направи в коментарите под текста, които са винаги отворени под текстовете тук.

За добро или лошо, в разширения отговор сексапилът на жената отново е в основата.  Сложно е да се дефинира и обобщено какво е секси за мъжете, а да не говорим, че може би следва да се опише и какво е секси въобще.

Имам едно предложения обаче.

Няма мъж например, който да не е поискал да си легне с жена, когато тя може да се държи като „пич”. Ако някой не знае, да се държиш като пич означава да си умен, забавен, съпричастен, обаятелен и най-важното- позитивен.

Такава по принцип е мечтаната жена за повечето мъже. По-мечтана от онази сексапилната, която е на корицата на модното списание. По-желана е, защото е по-голяма рядкост.

Ако сте такава, винаги ще имате 100% шанс да си легнете с когото и когато си поискате. И още по-хубавото е, че крайното решение дали и кога да го направите, ще бъде ваше. Докато при сексапилната красавица от корицата на модното списание не винаги е така, мисля.

Съгласни ли сте с мен? Споделете и вашето мнение по въпроса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти