Извиненията да не правим секс

Само секс ти е в главата
Снимка: Thinkstock

Оправдания като "Боли ме главата" или "Изморен/а съм" се оказват отживелица сред повечето днешни двойки, показват резултати от европейско проучване, цитирано от британския сайт "Femalefirst.co.uk".

Новите данни сочат, че броят на партньорите, които са отворени към разнообразните изживявания в интимен план – стремглаво нараства.

Изследването разкрива, че едва един процент от мъжете и жените в сегашно време се оправдават, че са уморени или имат главоболие, за да се разминат със секса.

Над 88% от анкетираните мъже пък допълват, че предпочитат да се отдадат на плътски удоволствия на светната лампа, за да виждат по-добре лицето и тялото на своята половинка.

Около 44% от жените предприемат първата крачка към съблазняването, а най-любимият ден за секс е събота, следван от петък и неделя. За най-лош ден по същия параграф запитаните са посочили вторник и четвъртък.

Ако искат да нарушат рутината, масово двойките избират да се насладят на сексуални ласки в хотел, под душа или на открито.

"Днес дамите са много по-уверени в сексуален аспект и знаят как да намерят и получат удоволствието, което търсят", завършват експертите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти