Изненада! Ето как ядат българите мусаката

Изненада! Ето как ядат българите мусаката
Снимка:

90% от феновете на Hell’s Kitchen слагат лук в омлета - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Вярно? Добре. Аз не добавям абсолютно нищо в омлета, освен сол, пипер и мъничко водичка, но си мисля, че манталитетът на българина е: “няма как да ям чисти яйца, защо пък да не сложа малко лук в омлета?”. 

Сладките семейни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen

90% от феновете на Hell’s Kitchen са разсипвали брашно в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

90% от хората на земята са разсипвали брашно в кухнята, а и всички знаем колко трудно се чисти, така че... според мен е вярно. Йес! 99% от сладкарите и chefs са разсипвали брашно в кухнята и то в големи количества. Решихме да си правим фотосесия вкъщи - моите 2 близначки как готвят. Един от кадрите, който знаехме, че ще ни остане за цял живот е да си изсипват брашно върху главите. Познайте - до ден днешен, няколко месеца по-късно, все още се опитвам да изчистя брашно и вода от столовете.... и от целия апартамент. 

Само 10% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солен пред сладък кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Мисля си, че е вярно, защото... ние българите, когато кажем някоя думичка свързана с десерт, като например “кекс” си представят голямо количество захар и кексът, който им е приготвяла баба, а солен кекс им се вижда, може би, като нещо много модерно или нетрадиционно. Естествено, че съм права, нали съм овен, аз винаги съм права! 

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

15% от феновете на Hell’s KItchen поръчват храна поне 4 пъти в седмицата - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Според мен повече от 15% от българите и феновете на предаването поръчват храна за вкъщи, дори и аз. За съжаление  живеем в толкова напрегнати времена, че рядко ни остава време да готвим вкъщи, затова казвам, че е вярно. Разбира се, че е правилен. Да поръчваш храна 4 пъти през седмицата е много, камо ли през деня. Според мен даже е прекалено много. Надявам се с такъв тип предавания хората да осъзнаят, че да си приготвяш храната вкъщи е по-вкусно и по-здравословно, но винаги можем да се спасим и да имаме малко повече свободно време, като си поръчаме от любимите места.  

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Само 20% от феновете на Hell’s Kitchen ядат мусака с мляко - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Абсолютно не е вярно. Мусака, кисело мляко, даже и домашен хляб. Само 20% с кисело мляко? Не. Поне 95% ядат мусаката с кисело мляко. 74% ли са? Еми, 74% - 95%, в крайна сметка, ако бях добра по математика, вероятно нямаше да съм сладкар, така че... Аз ям мусаката с много кисело мляко, даже преобладава киселото мляко. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти