Истината за мъжете свалячи

Истината за мъжете свалячи
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Празниците вече настъпиха и като че ли са превзели цялото ни ежедневие. В това, разбира се, няма нищо лошо, особено ако имаме възможност и време да им се порадваме пълноценно със семейството и приятелите си.

В този период на годината поводите да излезем някъде сред хора, да споделим радостта си, стават в пъти повече, отколкото през останалото време в годината.

Това от своя страна увеличава възможността жените да срещнат някой мъж в заведението или друго подобно място, който уж небрежно да ги заговори. Някак си така, съвсем случайно на пръв поглед.

И какво по-хубаво от това някой мъж, при това непознат, да прояви интерес към вас. Да се интересува от личността ви, с какво се занимавате, какви са хобитата и хората, с които общувате. Едва ли друго общуването може да бъде по-удовлетворяващо за една жена.

Да, за вас непринуденото общуване е удовлетворяващо, но за мъжете то е загуба на време, когато трябва да го практикуват с жена, при това с непозната такава.

Вероятно си задавате въпросът защо мъжете биха били толкова настоятелни да водят с вас диалог, щом считат това за загуба на време.

Отговорът на въпросът едва ли ще ви изненада – защото искат да спят с вас. И нищо, ама абсолютно нищо друго.

Какво мислите, че иска един мъж, когато се запознае с вас и и попита как сте? Да не считате, че иска да го осведомите какъв живот водите и какви планове сте си поставили за бъдещето? Или пък за постигнатите ви цели през изминалата година, които сега празнувате? Не, не и пак не.

Това са все неща, за които жените питат, когато искат да опознаят някого. За мъжът нещата са далеч по-прости – харесал ви е и иска да разбере дали бихте спали с него. Изобщо не го вълнува същността ви и пет пари не дава какъв е социалният ви живот.

Вълнува го дали има възможност да легне с вас, и ако да, на каква цена и какви действия ще трябва да предприеме.

Това е единствената му цел и нито за миг в разговорите не може да бъде откъснат от нея, защото към тази мисия го води не токова разумът, колкото инстинктът.

Както добре знаете - мъжете са елементарно устроени. В едно сте прави за тях – всички са еднакви. Еднакви са в елементарността си. При тях нещата са прости – харесват някоя жена и предприемат необходимото да я получат. Всичко останало е средство за постигане на целта – разговорите, предложенията за почерпка, интересът и загрижеността към личността ви. 

Един театър, който разиграват пред вас. Едни го правят умело, други не чак толкова. От вас обаче зависи да покажете дали си струват усилията и дали трябва да се постараят още, за да ви имат.

Въпреки всичко не съдете мъжете за порочните им мисли, когато искат да се запознаят с вас и да си поговорите на по чашка от любимото ви питие. Те така са устроени – харесат ли ви, мозъкът е последната част от тялото им, която ги ръководи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти