"И заживели щастливо" или все още не

"И заживели щастливо" или все още не
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Казват, че няма по-велико чувство от любовта. Няма и по-голямо разочарование от несподелената любов.

В днешния свят, подчинен на бързане, работа, безкрайни ангажименти и стрес, сякаш става все по-трудно да срещнеш правилния човек. Още по-лошото е, че понякога дори и да го срещнеш и той да е идеалният за теб, може ти да не си неговата сродна душа.

Любовта никога не е само бяла или черна, нито пък е в нюансите на сивото. Любовта е цял спектър от фантастични цветове – едни опияняват, други ослепяват, но всички впечатляват и оставят траен белег в сърцето и спомените ни.

Какво се случва, когато няколко смели жени загърбват ежедневието и целия си живот дори, за да се отправят на пътешествие към любовта? Какво се случва, когато шепа мъже ги посрещат с отворени сърца?

В няколко райски кътчета на страната ни тази есен се случиха невероятни неща на петима фермера и техните избраници. Те решиха, че са готови на всичко, за да получат това, за което мечтаят, а именно – партньор в живота.

Сега вече изпитанието е към края си. Господата направиха поредица от изключително трудни избори, за да останат с тази, която желаят най-силно.

Дамите от своя страна се изпълниха поредица от геройства, за да докажат колко силни са чувствата и намеренията им.

Сега дойде време да се разбере дали всичко ще се нареди по най-добрия начин за всички.

Славко, Диман, Камен и Петър се отправиха на последно пътешествие, преди да разберат дали наистина са избрали правилната жена. Вижте какво се случи по време на романтичните уикенди на всеки от фермерите утре вечер в последния вълнуващ епизод на „Фермер търси жена“.

Има ли ги искрите на любовта или притеснението взима връх, ще може ли да кажем „И заживели щастливо“ или приключението за героите продължава, гледайте само по Нова Телевизия в петък от 21:00 ч.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти