Хороскоп за март: Везни

Хороскоп за март: Везни
Снимка: netinfo

Март е изключително подходящ месец да се разделите с непотребни за вас неща – вещи, проекти, ангажименти, а също и за отказване от вредни навици, свързани с храненето или с начина ви на живот.

Помислете от какво ще е добре да се освободите и действайте, особено ако имате здравословни проблеми – дните докъм средата на месеца са чудесни да направите положителната промяна, от която имате нужда, но още не сте се осмелили да направите крачка напред.

Имайте предвид, че прекаляването с нещо вредно през този месец може да има доста негативно отражение върху тялото ви или в някаква област от живота ви, така че във ваша полза ще е, ако спазвате някаква мярка.

Очакват ви някои предизвикателства в любовта и в партньорските отношения, свързани с това да намерите точния баланс между вашите собствени желания и тези на любимия човек. Някои от вас ще трябва да направите компромис в името на връзката си, но имайте предвид, че, проблеми може да се явят, ако отстъпвате прекалено.

Март не е подходящ месец за обвързване и за сключване на брак, а също така и за създаване на нови делови партньорства, така че ако имате такива намерения, отложете ги за след средата на април, а най-добре за май. През този месец кариерата ще остане на заден план за сметка на любовния ви живот и на личните ви взаимоотношения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти