Хороскоп за март: Телец

Хороскоп за март: Телец
Снимка: netinfo

Март може да се окаже много успешен месец за вас, тъй като ще имате повече енергия от обикновено, а много от вас – и повече ентусиазъм. Ще се чувствате сякаш сте се събудили от дълбок сън и ще горите от нетърпение да се впуснете в някакво приключение или най-малкото да оползотворите по-ефективно дните си.

След 10 март ще усетите прилив на сили и ще е добре да намерите някакъв отдушник на тази енергия: в спорт или в работа – защото в противен случай има риск тя да започне да се трупа във вас, да предизвика негодувание, и дори болест.

Тъй като ще бъдете доста активни и работоспособни, месецът е благоприятен за служебните ви дела – още повече, че ще бъдете по-смели от обикновено и нищо чудно да свършите задачи, които досега сте отлагали. Що се отнася до личния ви живот, там ситуацията ще бъде по-напрегната.

Проблеми ще имате тези представители на знака, в чиито връзки има някакъв дисбаланс – например единият партньор командва парада, а другият се подчинява. Имайте предвид, че през този месец ще бъдете по-войнствено настроени и няма да сте много склонни да правите компромиси – това допълнително може да усложни положението.

Ако държите на човека до себе си, изяснете си какво искате и се опитайте да го обясните спокойно. Всъщност, това ще важи не само за интимните ви отношения, но и за общуването ви с колеги и приятели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти