Хороскоп за март: Стрелец

Хороскоп за март: Стрелец
Снимка: netinfo

През март ще бъдете подтикнати да обръщате внимание на скритите си потребности и желания, а не да се концентрирате върху социални и професионални ангажименти. Някои от вас може да искат да прекарват повече време вкъщи, да си почиват или да обърнат внимание на децата и партньора си.

Други ще се върнат към някакво любимо занимание, което досега са пренебрегвали. За каквото и да копнее душата ви, важно е да се вслушвате в нея и да позволите на интуицията да ви води – вие го умеете.

През първата седмица на месеца обръщайте внимание на прозренията, които ви осеняват, и на знаците, които ви праща съдбата – такива ще има и ако ги разчетете правилно, ще успеете да се възползвате от информацията, която ви носят.

Темата за баланса между личния и професионалния живот ще бъде актуална при много от вас – ако сте нарушили този баланс, нищо чудно сега везните да се наклонят в другата посока.

В последните дни на месеца ще усетите прилив на сили и ентусиазъм, който ще ви накара да се заловите за работа и да започнете да реализирате всичко онова, което е назрявало у вас – дотогава вероятно ще го давате по-лежерно. Около 26–27 март ще имате интересни срещи – възможно е да бъдат и романтични.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти