Хороскоп за март: Риби

Хороскоп за март: Риби
Снимка: Instagram

Март е един от ключовите месеци за вас през тази година: както и февруари той бележи края на нещо старо, съответно – началото на нещо ново. Има вероятност да предприемете ново начинание, да поемете в друга посока, да изпъкнете с някаква своя дарба, и дори с външния си вид.

Март ще бъде динамичен месец за вас – ще имате възможност да се срещате с повече хора, да общувате и да обменяте идеи и информация. За да се възползвате от енергията на звездните влияния, недейте да стоите на едно място – пътувайте и посещавайте колкото е възможно повече мероприятия. Периодът е чудесен и за обучение.

Другата препоръка към вас е да не стоите в сянка – казвайте какво мислите и търсете начини да изразите себе си, чувствата и желанията си. Месецът е много благодатен за творчески занимания, тъй като въображението ви ще работи на пълни обороти.

Внимавайте обаче, защото това може да ви накара да си въобразите някои неща, които не са истина – особено що се отнася до сантименталната област.

През март бъдете внимателни с парите, не харчете за щяло и нещяло и по възможност върнете пари, които сте взели назаем. Ако имате парични затруднения, то това може би е знак, че в миналото сте взели грешни финансови решения и трябва да сте по-внимателни в бъдеще.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент