Хороскоп за март: Овен

Хороскоп за март: Овен
Снимка: netinfo

През март вниманието ви ще бъде ангажирано с въпроси, свързани с взаимоотношенията ви. Независимо дали става дума за любовна връзка или за делово партньорство, ключовата дума ще бъде „компромис”.

Така че преодолейте склонността си да държите на своето на всяка цена и се опитайте да погледнете ситуацията и от другата гледна точка. Ако има нещо неизяснено и недовършено в отношенията ви с друг човек, нищо чудно обстоятелствата да ви подтикнат да се заемете с въпроса и да намерите решение.

Периодът не е подходящ да започвате нова връзка, така че тези от вас, който попаднете във вихъра на нова страст, най-добре ще е да охладите малко ентусиазма си и да оставите нещата да се развият от само себе си. Ако се втурнете да завоювате обекта на желанията си, нищо чудно да ударите на камък или пък да постигнете успех, но после да се окаже, че сте избрали неподходящия човек.

Обвързаните представители на знака ще трябва да положите по-големи усилия и да общувате с човека до себе си, за да поддържате хармонията. Дните около средата на месеца са по-рискови за здравето ви, така че пестете енергията си, не се ядосвайте за дребни неща и не прекалявайте с нищо, което би могло да ви навреди.

Би било чудесно, ако в дните от 12 до 14 март направите пречистване на тялото си и не консумирате тежки храни. Изобщо, през март ще ви вълнува темата за здравето, а дали ще бъде в положителен или в отрицателен аспект, зависи от това какъв начин на живот водите по принцип.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти