Хороскоп за март: Козирог

Хороскоп за март: Козирог
Снимка: Instagram

След по-напрегнатия февруари, в който много от вас излязоха от равновесие, през март ще бъдете по-спокойни и няма да се ядосвате толкова на околните.

Ако наистина искате да се разбирате с близките и с колегите си обаче, ще трябва и вие да положите усилия и да проявявате по-голямо разбиране към тях – критиките и изискванията едва ли ще ви донесат хармония и разбирателство.

През първата седмица на месеца не подписвайте договори, не водете важни преговори и не взимайте решения, свързани с пари или с бизнес. Дори да стигнете до договорка с някого, има вероятност човекът да не спази ангажимента си или да ви подведе – неволно или умишлено.

За по-сигурно през тези дни не си правете стриктни планове и недейте да храните големи очаквания нито към себе си, нито към другите, защото те едва ли ще се оправдаят. Ако все пак се наложи да сложите подпис някъде, четете внимателно текста на документа – включително и този с дребен шрифт.

Що се отнася до работата, през този месец по-добре ще бъде да се концентрирате върху сигурното, да преследвате целите, които вече сте си поставили и да бъдете постоянни в действията си – по-нататък през годината ще има по-подходящи моменти за нови проекти и за промени. В любовта не бъдете егоисти, ако не искате да си имате проблеми.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент