Хороскоп за март: Дева

Хороскоп за март: Дева
Снимка: Instagram

През март се опитайте да превъзмогнете поне малко така типичната за вас склонност да се безпокоите за всичко. Това може да стане, като проявявате по-голяма вяра в живота и в подредбата на нещата в него, а не на всяка цена да държите да се реализират вашите планове и очаквания – това ще ви донесе само проблеми и още по-големи тревоги.

Намалете и изискванията спрямо себе си, защото прекаленото натоварване в работата и самокритичността може да доведат до вътрешно напрежение, и дори до здравословни проблеми. Има вероятност в първите седмица-две да сте по-разсеяни и да се концентрирате трудно. Не се притеснявайте – няма да бъде все така, но за всеки случай имайте си едно наум и проверявайте дали не сте забравили нещо.

Около 2–5 март комуникацията с околните, особено с любимия човек, ще бъде доста затруднена, така че по-добре не водете важни разговори и преговори – има вероятност да ви подведат, да ви разберат грешно или вие да интерпретирате нечии думи неправилно. Каквото и да ви казват, не го приемайте за чиста монета, защото нищо чудно да станете жертва на измама.

Темата за любовта ще бъде водеща при вас през целия месец, като преживяванията ви ще бъдат силно обвързани с миналото – може да се видите с бивш партньор или у вас да се събудят стари чувства. Ако копнеете за нова любов, сега е моментът да скъсате със старата – дните около средата на месеца са много подходящи за това.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко чифта обувки имате в гардероба?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент