Хороскоп за март: Дева

Хороскоп за март: Дева
Снимка: Instagram

През март се опитайте да превъзмогнете поне малко така типичната за вас склонност да се безпокоите за всичко. Това може да стане, като проявявате по-голяма вяра в живота и в подредбата на нещата в него, а не на всяка цена да държите да се реализират вашите планове и очаквания – това ще ви донесе само проблеми и още по-големи тревоги.

Намалете и изискванията спрямо себе си, защото прекаленото натоварване в работата и самокритичността може да доведат до вътрешно напрежение, и дори до здравословни проблеми. Има вероятност в първите седмица-две да сте по-разсеяни и да се концентрирате трудно. Не се притеснявайте – няма да бъде все така, но за всеки случай имайте си едно наум и проверявайте дали не сте забравили нещо.

Около 2–5 март комуникацията с околните, особено с любимия човек, ще бъде доста затруднена, така че по-добре не водете важни разговори и преговори – има вероятност да ви подведат, да ви разберат грешно или вие да интерпретирате нечии думи неправилно. Каквото и да ви казват, не го приемайте за чиста монета, защото нищо чудно да станете жертва на измама.

Темата за любовта ще бъде водеща при вас през целия месец, като преживяванията ви ще бъдат силно обвързани с миналото – може да се видите с бивш партньор или у вас да се събудят стари чувства. Ако копнеете за нова любов, сега е моментът да скъсате със старата – дните около средата на месеца са много подходящи за това.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

На коя филмова героиня се оприличавате най-много?

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент