Хороскоп за март: Близнаци

Хороскоп за март: Близнаци
Снимка: netinfo

През март водеща за вас ще бъде темата за професионалните ви цели и изяви, като при някои представители на знака може да има дори някакъв сериозен обрат в тази област – например да ви повишат, да започнете нов проект или да смените работното си място.

Интересното е, че не е необходимо вие да правите кой знае какво – точно сега дори по-удачно ще бъде да наблюдавате събитията и да обръщате внимание на знаците, които съдбата ви изпраща.

Дори да се случи нещо неочаквано, не бързайте да го квалифицирате като добро или лошо, а просто го приемете и се настройте към промяната – вие това го умеете. Месецът е чудесен за онези от вас, които имате с по-творчески занимания, но дори да не сте човек на изкуството, ще спечелите, ако следвате вдъхновението и проявявате по-голяма креативност в работата си.

Някои от вас може да покажете интереса си към практики, свързани с лечението на тялото и на душата, или да започнете да се занимавате професионално с някакви подобни дейности.

Ако през март сте по-разсеяни или не мислите много трезво, не се притеснявайте – здравият ви разум може и да не ви служи така добре както друг път, но пък разчитайте на въображението и интуицията си. Дните около 10 март са благоприятни да уредите финансов въпрос, а някои от вас може да получите пари.

Като цяло обаче месецът не е много благоприятен за подписване на договори и за бизнессделки, освен ако не става дума за работа за организация с идеална цел.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти