Да си фантазираш за друг

Да си фантазираш за друг
Снимка: Thinkstock

Броят на мъжете и жените, които си представят друг по време на сексуален контакт с партньора, се оказва, че никак не е малък. 

Ново проучване показва, че близо 57% от британките признават за фантазиите си с други мъже, докато с половинката си се отдават на интимни преживявания в спалнята.

Повечето дами са на мнение, че сексуалните представи с други мъже винаги са във вихъра си, когато правят секс за сдобряване със своите. Тогава едновременно се сдобряват с половинките си и си мечтаят за нови.

Откровено мъжете признават, че не им трябва повод за фантазии с други жени и дават свобода на въображението си всеки път, когато друга жена се появи в главата им.

Най-склонни към фантазии са хората между 35-40 години, които обикновено разиграват в главата си случки с хора които познават, а не със знаменитости от екрана.

Изследователите си обясняват фантазиите с други хора, с това че жените и мъжете често се притесняват да изкажат на глас нещата, които искат да пробват в секса и много по-лесно за тях е да си ги представят с други хора.

Според резултатите, най-често срещаната сцена във въображаемите интимни моменти, е тази на секс с бивше гадже или на някое нестандартно място. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти