Без домашни любимци по време на секс

Без домашни любимци по време на секс
Снимка: Thinkstock

Домашните любимци, колкото и да ги обичаме, не са хора и пред тях често се разиграват случки, които пред друг човек не биха се случили.

Например, пред котката може да си гризеш спокойно ноктите, без тя да помисли, че си пълен с комплекси и несигурност. Всъщност, може и да си го мисли, но никога няма да те издаде.

Кучето пък е до теб и в студ, в и жега, морно изплезило език и готово да тича с теб в парка дори когато всичките ти останали приятелки са ти отказали.

И понеже хората естествено приемат домашните си любимци като част от къщата, често правят пред тях секс без да се притесняват.

Оказва се обаче, че това е рисковано начинание и само чистият късмет ви е отървал от недотам приятни контузии.

„Животните са териториални същества. Като нищо биха приели мъжкаря като заплаха и биха се опитали да защитят територията си, т.е тялото и къщата на стопанката си.

А както знаете, животните защитават територия с много хапане, драскане и други подли животински техники“, обяснява ветеринарните лекари.

Ако не тръгне да защитава територията си, може да му се прииска да си поиграе и да се опита да ви отвлече вниманието от така важното действие, в което сте потънали.

За да не се стига до ситуации, в които да не знаете кой точно ви ближе палеца на крака и чий е горещият дъх над страстно притворените ви очи, по-добре изведете домашните любимци от спалнята.

Още повече, че не е много хигиенично животните да се въргалят в чаршафите ви.

Тази статия, разбира се, не се отнася за рибките, змиите и морските свинчета. ;)

Още съвети за секс, връзки и любовни отношения >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти