Ако тя имаше брада и мустаци

Ако тя имаше брада и мустаци
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Лъмбърсексуалната мода при мъжете отдавна измести метросексуалната.

Или казано на разбираем език – брадите и космите са за предпочитане пред оскубаните вежди и епилираните крака. Разбира се, всичко това се отнася само и единствено за мъжете.

При дамите от векове насам на почит са гладката кожа, изразителните вежди и пълната липса на мустаци, като едва ли това скоро ще се промени.

Брадите при мъжете обаче са много повече от мода. На първо място са приемани като признак на мъжественост – когато започнеш да се бръснеш, значи си направил първата крачка към напускането на юношеството и навлизането в света на големите.

Голям процент от мъжете се бръснат на няколко дена (или пък седмици и дори месеци) не заради друго, а защото просто не им се занимава. Други използват машинки за подкъсяване на косъмчетата (тримване) вместо бръснач.

Често жените негодуват заради брадата или мустаците и биха предпочели да целуват гладко лице, но колко често господата се съобразяват с това и превъзмогват себе си, за да се бръснат всеки ден?

Един интересен експеримент показва какво би било, ако всичко се обърне наопаки – жените да имат брада, с която да гъделичкат гладко избръснатите лица на мъжете, а те самите да са гладко избръснати! Дали би им било приятно и как изобщо ще възприемат половинката си с обилно лицево окосмяване?

Отдайте се на няколко минути смях и веселие със забавното видео на 7talents:

Прочетете още:

Най-сексапилните мъже са тези с брада

Мъжете с бради са секси, но това е прекалено

Стига вече с тази брада

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти