4-те секс закона, които жените признават в леглото

b
Снимка: Thinkstock

Че сексът с любимия човек е едно от най-приятните и носещи наслада удоволствия на света е ясно. Няма две мнения по въпроса.

Но освен сексът, в буквалния му смисъл, в любовната игра и по време на самия акт, могат да се добавят още няколко пикантни неща, които обаче не всички двойки прилагат, или поне невинаги.

От сайта Askmen.com разкриват кои са 4-те секс закона, които почти всички жени признават – онези 4 неща под завивките (и не само под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка.

g
Снимка: Thinkstock

Които ѝ действат още по-възбуждащо и еротично и гарантират, че палавите игри в леглото ще завършат с щастлив край.

Изключваме целувките и докосванията по ерогенните зони на тялото и преминаваме направо към съществените правила:

Гърдите не са само за гледане

Да, женските гърди са прекрасни. За мъжа – за да им се наслаждава визуално и да си играе с тях с ръце, а за жената – защото е наистина невероятно чувството, което се изпитва от стимулацията на зърната.

Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкова по-добър става сексът във възприятията на жената.

g
Снимка: Thinkstock

100 пъти „Да“ за оралната любов

Едва ли има мъж, който да не обича да му правят френска любов. Е, същото е и при жените. Това е удоволствие, от което трудно представителките на нежния пол биха могли да се лишат, особено ако партньорът им умее да го прави така, както точно на тях им харесва.

Затова стимулирането на клитора с устни и език трябва да се прави по-редовно - преди секс, след секс, а защо не и по време...

g
Снимка: Thinkstock

Мръсни думи говори

В ежедневието жените може и да са порядъчни момичета, които по никакъв начин не издават, че са по-палави и предизвикателни.

Под завивките обаче едва ли има жена, която да не харесва малко по-вулгарния маниер на говорене. Разбира се, не говорим за обиди или подронване на достойнството, а само за това, че ако по всяко друго време на деня обичайно тя е "котето" или "милото", в леглото да бъдеш мръсница - не срамно.

b
Снимка: Thinkstock

Игри за напреднали

Знаем, че за да се забавляваме и разбием еднообразието, трябва да играем. Включително и в леглото. Не само мъжете не си падат по монотонността - в живота и в секса.

Дори и двойките, които перфектно си пасват в сексуално отношение, имат нужда понякога да се превъплътят в някой друг. Ей така, в името на секс фантазиите.

Не е глупаво, а вълнуващо - в женската природа е заложено да бъде по-артистична и емоционална, така че едва ли има жена, която да не е готова да се впусне в такова приключение. Така че дали ще бъдат пациент и медицинска сестра, полицай и арестуван с белезници или похотлива преподавателка и курсист, зависи само от въображението.

g
Снимка: Thinkstock

Е, има ли какво да добавите? Или коригирате? Споделете.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти