4 причини да кажеш „Да“ на летния флирт

4 причини да кажеш „Да“ на летния флирт
Снимка: Weheartit

Росица Костадинова

Нали знаеш какво казват за лятото?

Косата става по-светла. Кожата става по-тъмна. Водата става по-топла. Питиетата стават по-студени. Музиката става по-силна. Нощите стават по-дълги. Животът става по-хубав.

Има нещо в лятото – усещането за живот те обгръща и раздивява теб и всичко около теб.

Независимо дали си на 20 или на 40 – заслужава си да се отдадеш на безмерна почивка и удоволствия за себе си.

А ако си необвързана – какво по-хубаво от едно лято, което е пълно с неочаквани изненади, подготвени специално за теб от вселената.

Отдай им се, не се дърпай. Не е сега времето да се задълбочаваш в дребни неща, които няма да имат значение след 1 година.

Ако четеш това на плажа или вкъщи, докато се подготвяш за деня си, погледни небето – денят е прекрасен за повече усмивки, за повече любов, за повече теб.

И за малък флирт. Безобиден или прерастващ в нещо повече – това ще се разбере, когато дойде есента.

Знам, че те притеснява идеята за флирт през лятото – толкова банално, толкова очаквано, толкова лесно и дори малко повърхностно ли ти звучи?

Нека не си говорим измислици – всяка една от нас е искала, опитвала и попадала в ситуация на летен флирт. Това не е срамно, не бива да се крие и дори не е нужно да остава само в лятото.  Защото е прекрасно усещане, което може да те накара да се чувстваш изпълнена с нови емоции.

Ето ги и моите синтезирани 4 причини да кажеш „Да“ на летния флирт:

Някога запитвала ли си се защо лятото съществува?

За да може времето навън да отразява времето вътре в нас. И не, не говоря за потно, задушно и претъпкано в автобус в градския транспорт. А за слънчево, топло и секси – каквото е времето на плажа, или със студен чай ( с малко ром, разбира се) вечер в някое от заведенията в града.

Наслади се на лятото. И ако си необвързана, градът е твой, денят е твой. За Бога, през лятото светът е твой. Знам, че се чувстваш сякаш светът може да е в краката ти.  И знам, че обожаваш това чувство.

А флиртът може да те накара да допълниш това усещане. Определено няма да ти го отнеме. Безобиден летен флирт и след това цял ден от онази мистична усмивка на лицето ти.

Упражненията водят до съвършенство!

Никога не подценявай шанса за летен флирт, който дори и неуспешен, може да те научи на много, за да си готова или за следващия, или още по-добре – за истинската игра, истинския флирт, който ще прерасне в голямата ти любов.

Така, че давай! Практикувай и дори да се провалиш или да не се получи това, което трябва, ще се научиш. И следващият път, дори и да е есен или зима, ще си във вихъра си.

Тайната възбужда, мястото провокира.

Не винаги искаме да се знае всичко. Да, споделяме на най-добрите си приятелки, но дори и на тях понякога спестяваме онези подробности, които ни карат да се усмихваме и изчервяваме през деня.

А знаеш какво въздействие има нещо, което е тайна, особено, ако е на друго място, където почти никой не те познава. Познаваш адреналина и инжекцията живот, които това ти дава. И се чувстваш по-млада, по-силна, по-желана.

Отдай му се, днес не се повтаря.

Далеч съм от мисълта за „Веднъж се живее! Прави колкото се може повече глупости!“. Но пък… да, факт е, че днес няма да се повтори, не казвам да действаш безразсъдно, но малко положителни емоции няма да навредят на никого.

Моля те, когато флиртуваш не наранявай с действията си себе си или някой друг, който те обича. Консумирай с удоволствие и мярка!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти