4 неща, които никой мъж не бива да чува от една жена

двойка конфликт скандал
Снимка: iStock

Все говорим за качествата на edna истинска жена, за компромисите, които в никакъв случай не трябва да правим в една връзка, но често забравяме да се погледнем в огледалото и да се запитаме: „А какво мога аз да направя за партньора си, за да се почувства по-желан и щастлив?“

Добрата комуникация е ключът към пълноценните взаимоотношения, но това не е всичко. Да бъдеш емоционално зрял не означава само да знаеш какво да кажеш, но и да знаеш кога да замълчиш. Да, дори когато говорим за дългогодишна връзка.

Стойте далеч от тези 12 типа мъже в социалните мрежи

Много от нас са възпитани от нашите майки, че между двама души, които се обичат, не трябва да има тайни. Е, ние сме на малко по-различно мнение. Нещо повече, ние смятаме, че философията „казвам всичко, което мисля“ е не само вредна, но и опасна. Да разкриеш най-дълбоките си страхове, да разголиш душата си пред човек, когото не познаваш добре, един ден може да се превърне в оръжие срещу теб с цел да те уязви. 

Вижте в нашата галерия кои са 4-те неща, които е по-добре да запазите само за себе си. Защото във всяка връзка трябва да има място за свобода и лично пространство.

4 неща, които никой мъж не бива да чува от една жена

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти