3 признака, че пандемията е заздравила връзката с партньора ви

двойка любов мъж жена тераса балкон дом уикенд почивка
Снимка: iStock

Самоизолацията не е за всяка двойка – прекарването на неограничено време с някого може да охлади чувствата много бързо. Някои двойки обаче могат да се развият много в тази уникална среда.

Ако сте забелязали някои от следните признаци, че карантината е подсилила връзката ви, вие и вашият партньор определено заслужавате поздравления!Според д-р Лесли-Бет Уиш, психотерапевт и експерт по връзки, интензивните събития определено могат да повлияят на отношенията.

„Напрегнатите събития в живота могат да изложат отношенията на тест и да ги укрепнат или разрушат“, казва д-р Уиш пред “Elite Daily”. Лицензираният психолог д-р Уайът Фишър се съгласява, че ситуации като коронавирусната пандемия определено могат да разкрият колко добре или зле се чувстват двама души заедно.

„Натискът и стресът бързо ще подчертаят всякакви пукнатини във вашата връзка“, разказва д-р Фишър. „В крайна сметка натискът ще изведе на повърхността несъвършенствата в отношенията ви.“

За щастие, двойките, които имат необходимото, за да се справят с дистанцията например, са в състояние да преодолеят трудностите и да излязат по-силни от ситуацията. „В крайна сметка двойките, преминали тестове за връзка, съобщават, че „са работили добре като екип“ или „са си помагали взаимно да изведат най-доброто от себе си“.

Ето някои признаци, че карантината е помогнала на отношенията с партньора ви да се подобрят >>>

ох на мама
Снимка: Личен архив

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти