Живот на бързи обороти

Платена публикация

Живот на бързи обороти
Снимка: Sony

Началото на деня е още по тъмно, но ти си подготвена за него. Приготвяш своето кафе, взимаш душ и тръгваш към работа. Срещи, задачи, хапване на крак, вече е време за вечерната ти тренировка. А след нея следват най-приятните моменти от деня – срещата с приятелите.

Харесваш живота си точно такъв: динамичен, на бързи обороти, изпълнен с емоции. Обичаш да запечаташ всяка секунда от него. Нуждаеш се от умен смартфон със съвършена камера, първокласен дизайн и бързи реакции. Новият Xperia XCompact от Sony е точно такъв!

Оборудван с последната иновация при смартфон камерите – тройна сензорна технология за засичане на изображението. Това означава тройно по-добри снимки -  без следа от размазване, с автоматичен фокус с лазерна точност и невероятни, живи и реалистични цветове. Условията нямат значение, защото 23-мегапикселовата основна камера винаги е на твое разположение.

Не позволяваш на момента да отмине - Xperia XCompact ти помага да го уловиш такъв, какъвто е. Само с едно натискане камерата преминава от режим на готовност в режим на снимане за едва 0,6 секунди. Правиш страхотни снимки докато спортуваш, докато се забавляваш, докато откриваш нови места.

Да кажем „Стоп“ на размазаните и тъмни селфита! Xperia XCompact е с 5-мегапикселова предна камера, с която снимките ти са страхотни дори в слабо осветения клуб, дори през нощта.

Смартфонът е очаквано добра комбинация от мощни технологии в компактен размер. Отговаря отлично на изискванията ти за удобство и елегантност. Красивият му, заоблен дизайн е естествено продължение на твоята стилна визия, а батерията му ти гарантира до два дни непрестанно действие.

Като теб самата, Xperia XCompact е подготвен за всяка ситуация. Разполага с приложението Xperia Tips, което осигурява персонализирани съвети и препоръки как да подобриш потребителското изживяване и функцията Smart Cleaner, който автоматично изчиства неактивните приложения, за да запази топ формата на смартфона. Адаптивното зареждане Qnovo пък запазва батерията в перфектно състояние и удължава нейния живот.

Вече си готова за предизвикателствата на ежедневието - Xperia XCompact следва твоя ритъм на бързи обороти. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти