Живот като на кино. Или как да станеш част от света на звездите

Платена публикация

Живот като на кино. Или как да станеш част от света на звездите
Снимка: netinfo

Животът на филмовите и модните звезди изглежда толкова блестящ, вълнуващ и привлекателен, че всяка жена се е питала какво ли е чувството да си на тяхно място. Какво ли е усещането, ако поне за кратко станеш част от света на известните?

Да си под светлината на прожекторите. Едни от най-добрите дизайнери, гримьори и стилисти да се грижат за визията ти така, както биха го правили за Анджелина Джоли или Сара Джесика Паркър. Зашеметяваща рокля, стилна прическа и перфектен грим са твоите спътници по пътя, по който след секунди ще преминат и Педро Алмодовар, Кристен Стюард, Ема Стоун… Ти си част от световния ВИП елит и ти предстоят вълнуващи моменти, интересни срещи, светлини и шампанско.

За втора поредна година благодарение на Mastercard тази мечта ще се превърне в реалност за двама души, заедно с техен любим човек, още през месец май, по време на 70-ия Международен филмов фестивал в Кан.

Имаш възможност да изживееш безценни моменти като част от света на звездите, ако направиш безконтактни плащания с карта Mastercard в магазини dm на минимална стойност от 35 лв. в промоционалния период от 9 март до 9 април 2017 г. и регистрираш бележките от ПОС трансакциите на страницата на Mastercard.

Френската ривиера и светлините на прожекторите никога не са били толкова близо. Твоите любими звезди от екрана също. Очаква те живот като на кино.

Повече информация за възможността да спечелите това безценно изживяване, можете да откриете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти