Зебележително възстановяване на кожата с един продукт

Платена публикация

Зебележително възстановяване на кожата с един продукт
Снимка: VICHY

Vichy България засне три изключителни съвременни българки с динамичен и модерен начин на живот. Те тестваха новия Idealia Lifе Serum в продължение на 8 дни в своето ежедневие, редом с жени от Париж, Ню Йорк и Шанхай!

Имаме честта и изключително се вълнуваме да ви представим това изключително видео, което запечата най-важните моменти!

Ето малка част, от това, което те ни споделиха за своето динамично и често свръх-натоварено ежедневие:

Калина Арсова - фотограф на бебета, известна като "Калина ме снима"

Казвам се Калина. Снимането е моята интерпретация на живота. Имам най-прекрасната работа на света - снимам бебета и деца. Често ми се случва да преживявам най-щастливите моменти с току-що родилите майки и да запечатвам първите мигове от срещите с жадуваното бебе. Това е истинското вълшебство, което откривам в тези две шепи новороден живот. Понякога снимам по 12 часа на ден, толкова е динамично, светло и свежо, че не мога да спра.

Умората пристига късно вечер, когато сядам пред компютъра и започвам за подбирам и обработвам снимките, но това е от онази умора, която те отпуска и зарежда.

Антония Йорданова – дизайнер на собствена модна марка - Knapp, моден редактор и стилист

Щастлива съм с работата си, с шанса да правя това, което искам всеки ден, но съм приела сякаш доста буквално това верую за начина си на живот, защото рядко имам свободно време и съответно твърде малко моменти за себе си. Поради забързаното и непредвидимо по своята продължителност ежедневие, което минава през телевизията, редакцията на списанието и шоурума на марката, чиито дизайнер съм, често се събуждам с ясно изразени тъмни кръгове.

С радост приех възможността да пробвам Idealia Lifе Serum, тъй като добрата козметика присъства в големи количества на моята тоалетна масичка и с ентусиазъм приемам възможността да я обогатя с още по-иновативен тип грижа за кожата, с която да пазя свежестта и красотата, които се надявам, че все още притежавам, независимо, че не спя достатъчно и не винаги успявам да се храня само с най-полезното за мен.

Биляна Димова – Bel гл. редактор в приложението за свободно време, култура и изкуство към вестник Капитал – Капитал Light и DJ (музикален селектор)

Повече от десетилетие животът ми минава в предаване на списания за печат, преследване на срокове и непрекъсната комуникация. Ритъмът може да те унищожи, ако се изгубиш в бързането. Моето лично намиране идва, щом ме връхлети най-плътното щастие – чувството за добре свършена работа и усещане за смисъл тогава, когато посланията и представените в списанието теми са вдъхновили и впечатлили читателите му. Вечерта е времето на музиката. Преди около три години съчетах всичко това в едно – започнах да селектирам музика в различни барове и клубове, да правя подкасти и пиша текстове за песни. Понякога се случва в края на работния ден се преоблека в офиса и тръгна към актуалния за вечерта клуб, където приключвам със сетовете към 3-4 сутринта. 

Тази седмица навършвам 32 години и вече съм сигурна, че късното лягане и бягането след часовника оставят поражения. Кожата и очите ми излъчват умора, която не изчезва с първото за деня кафе.

Пълните фото-дневници за 8-те дни, през които трите дами тестваха Idealia Lifе Serum в своя ритъм на живот, ще може да откриете скоро на vichyconsult.bg/IdealiaLifeSeum.

Изненадите от Vichy не свършват до тук! До 15-ти октомври читателите имат възможност да се запишат на сайта Vichyconsult.bg/IdealiaLifeSerum за комплект безплатни мостри за 8 дни, а тези, които си закупят серума от аптека от България, могат да се регистрират за участие в конкурса с 3-те специални награди от българските жени в клипа!

Ето и наградите:

*Една фотосесия 
От Калина Арсова, фотограф от студио "Калина ме снима" + комплект подходяща грижа от "Vichy"

*Една дизайнерска рокля
От стилист Антония Йорданова + комплект подходяща грижа от "Vichy"

*Един Live DJ сет специално за вас или среща-интервю
От Биляна Димова, Lifestyle editor и DJ + комплект подходяща грижа от "Vichy"

*Комплектът включва почистващ продукт, спрей термална вода Vichy и крем Vichy, съобразени с вашия тип кожа.
Период на кампанията: 15 октомври – 30 ноември, 2013 г. 

Пълния регламент на играта можете да откриете на Vichyconsult.bg/IdealiaLifeSerum

***

Новият крем-серум на Vichy Idealia Lifе Serum дарява лицето с равномерен тен, отпочинал вид и фини пори.

Ефектът е доказан чрез клинично тестване. 

Idealia Lifе Serum ще ви помогне да изтриете от лицето уморения, стресиран вид, както и първите следи на стареене.

Начинът на прилагане на крема-серум е изключително лесен - нанасяте малко количество на добре почистена кожа, с равномерни масажни движения втривате в лицето.

Продуктът е подходящ за нанасяне както сутрин така и вечер, на нормална до комбинирана или суха кожа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти