Защо е задължително да знаеш какво означава Екосел и Октаспринг?

Платена публикация

Защо е задължително да знаеш какво означава Екосел и Октаспринг?
Снимка: netinfo

Сигурно знаеш, че всички матраци Дормео са с 60 дни тест период, до 15 години гаранция, 0% лихва при изплащане и безплатна доставка при дистанционна поръчка. Най-вероятно знаеш и какво е мемори пяната, както и факта, че много от продуктите на Дормео я съдържат.

Със сигурност, обаче,  не знаеш всичко за Екосел® пяната и за Октаспринг® технологията, които са изобретени и патентовани от Дормео, за да може да осигурят на теб и семейството ти максимален комфорт и удобство по време на сън. Нека ти разкажем малко повече.

Какво е Екосел® пяна?

Екосел® пяната е полиуретанова пяна с триизмерна клетъчна структура за оптимална проветривост и циркулация на въздуха. Тя е еластична и гъвкава твърда пяна, която запазва формата си, независимо от натиска, който й се оказва. Еластичността позволява на Екосел® пяната да се оформи по контурите на тялото, като предоставя точки на адаптивност, перфектна опора и комфорт. Екосел® пяната е хипоалергична и е неблагоприятна среда за развитието на микроби, акари и други микроорганизми.

Октаспринг пружини?

Октаспринг пружините са най-новото в индустрията и са уникални по рода си. Те са направени изцяло от пяна и са с формата на медна пита.. Всяка пружина Октаспринг® се движи самостоятелно във всички посоки – нагоре-надолу и наляво-надясно, за разлика от блок пяната, която при натиск реагира и се движи само надолу-нагоре. Това подсигурява възможността за по-малко напрежение и индивидуална персонализирана адаптивност. Освен, че са много адаптивни, благодарение на структурата си, Октаспринг® пружините са и 6 пъти по-дишащи от блок пяната,  което означава, че повърхността на матрак с Октапсринг®  е 6 пъти по-свежа и суха. А какво означава по-проветрив матрак ? Незадържане на влага, по-суха среда за сън, без акари и други микроорганизми.

Виж уникалния матрак Дормео Фреш Прима, който в който има Октаспринг® пружини – най-новото в технологията за сън:

Матрак Фреш Прима

Подходящата твърдост, съчетана с перфектната свежест!

Дормео Фреш Прима – перфектен сън за цялото семейство!

Ядрото на Фреш Прима е от Екосел блок пяна, съчетано с пружини Октаспрнг, което го прави до 6 пъти по-дишащ и много по-адаптивен към тялото, в сравнение с другите матраци, направени изцяло от блок пяна. Висококачественият матрак е с 3 зони на комфорт - за още по-добра адаптивност – по-твърд в зоната на кръста и лумбалната област, и по-мек в зоната на главата и краката. За да бъде още по-удобен и комфортен, в покритието на матрака има добавена  Мемори пяна, която перфектно се адаптира към формите на тялото. Освен всичко това, матракът е с Еър Екс система – за още по-добра проветривост и Клийн Ефект® Силвър за защита срещу микроби, гъбички, акари и други микроорганизми.

Освен това матрак Фреш Прима идва и с 15 години гаранция, 60 дни тест период, безплатна доставка и 0% лихва. Остава само да избереш размера си. Научи повече за матрак Фреш Прима тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти