Защо е задължително да знаеш какво означава Екосел и Октаспринг?

Платена публикация

Защо е задължително да знаеш какво означава Екосел и Октаспринг?
Снимка: netinfo

Сигурно знаеш, че всички матраци Дормео са с 30 дни тест период, до 15 години гаранция, 0% лихва при изплащане и безплатна доставка при дистанционна поръчка. Най-вероятно знаеш и какво е мемори пяната, както и факта, че много от продуктите на Дормео я съдържат.

Със сигурност, обаче, не знаеш всичко за Екосел® пяната и за Октаспринг® технологията, които са изобретени и патентовани от Дормео, за да може да осигурят на теб и семейството ти максимален комфорт и удобство по време на сън. Нека ти разкажем малко повече.

Какво е Екосел® пяна?

Екосел® пяната е полиуретанова пяна с триизмерна клетъчна структура за оптимална проветривост и циркулация на въздуха. Тя е еластична и гъвкава твърда пяна, която запазва формата си, независимо от натиска, който й се оказва. Еластичността позволява на Екосел® пяната да се оформи по контурите на тялото, като предоставя точки на адаптивност, перфектна опора и комфорт. Екосел® пяната е хипоалергична и е неблагоприятна среда за развитието на микроби, акари и други микроорганизми.

Октаспринг пружини?

3D адаптивността на Октаспринг® пружините представлява дизайн на медена пита, която поддържа естественото движение на тялото. Всяка пружина Октаспринг® се движи самостоятелно. Това подсигурява възможността за по-малко напрежение и индивидуална персонализирана адаптивност. Октаспринг® пружините са 6 пъти по-дишащи от блок пяната, което означава, че повърхността на матрак с Октапсринг® е 6 пъти по-свежа и суха.

Предлагаме ти да разгледаш два матрака Дормео, които съдържат Екосел® и Октаспринг®, грижещи се за твоя здравословен и пълноценен сън:

Матрак Фреш Прима

Подходящата твърдост, съчетана с перфектната свежест!

Матракът е с многопластово ядро, което съдържа два слоя Екосел® пяна и Октаспринг® пружини, което го прави 6 пъти по-дишащ – в сравнение с матраците от блок пяна. Висококачественият матрак е с 3 зони на комфорт и оказва добра подкрепа и удобна височина на ядрото. В мекото покритие на матрака има Мемори пяна, която перфектно се адаптира към формите на тялото. Освен всичко това, матракът е с Еър Екс система – за още по-добра проветривост и Клийн Ефект® Силвър за защита срещу микроби, гъбички, акари и други микроорганизми.

Комбинацията от материали оказват подходящата подкрепа на гърба и позволяват на тялото ти да диша, за да спиш сред приятна свежест. А едновременно с това матракът е антибактериален и антиалергичен. Научи повече тук.

Матрак Еър Селект Плюс II

Иновацията при матраците!

Еър Селект Плюс съчетава 3 технологии в един матрак – Октаспринг пружини, блок пяна и покет пружини. Многопластовото му ядро съдържа Екосел® пяна, покет пружини, Октаспринг® пружини, и Мемори пяна. Слоевете Екосел® и Мемори пяна в матрака перфектно следват индивидуалното движение на всяка пружина Октаспринг® и абсорбират вибрациите от движението по време на сън. Октаспринг пружините не са свързани по между си и всяка пружина се движи независимо една от друга. Най-важното и хубаво на този матрак е,че можеш  да избереш своето ниво на твърдост - твърда страна, с твърда Екосел пяна в покритието или мека страна, с мемори пяна в покритието.

Матракът е и с 3 зони на комфорт, които предоставят още повече удобство по време на сън, като оказват опора на тялото и се адаптират по формата му. Научи повече тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти