Защо бръчките не се махат само с крем?

Платена публикация

Подхранването отвътре възвръща еластичността и младостта на повехналата кожа
Снимка: VitaSlim

Чудили ли сте се защо бръчките не изчезват, независимо колко скъп и рекламиран крем ползвате? И ако си мислите, че е заради възрастта – лъжете се. Най-важното не е дали сте на 40 или на 80 години, а как храните кожата си.

Бръчките не са отвън
Мазилата не са достатъчни за изглаждане на бръчките, тъй като те действат само върху най-външната част от кожата – епидермиса. В действителност обаче бръчките са външен белег, че структурата на вътрешния слой на кожата – дермиса, е нарушена. Колкото по-дълбоки са вдлъбнатините, толкова „по-уморени” са мускулните влакна вътре.

Млада кожа отново
Отговор на въпроса как истински да освежим кожата ще ни даде д-р Надя Тошева, специалист дерматолог от град София. Ето какво ни каза тя:„Като най-голям орган в човешкото тяло, върху кожата са най-видими последствията от възрастта и вредните въздействия на околната среда. Постепенно тя се състарява и губи своя здрав и свеж вид. Ето защо, за да имаме млада и сочна кожа, се нуждаем от допълнителен прием на специални подхранващи вещества.

Изключително ефективен за освежаване на застаряващата кожа е Vitaslim BEAUTY, който работи отвътре. Заради уникалната си формула и течната форма на съставките, той гарантира качествени и бързи резултати. Vitaslim BEAUTY подобрява структурата на кожата, като инициира регенерирането на нови кожни клетки. Повишава хидратацията на кожата и има противостареещ ефект.”

Vitaslim BEAUTY съдържа специални растителни масла – от пшеница, от пореч и от вечерна иглика, които имат доказан благотворен ефект не само върху кожата, но и върху здравето на косата и ноктите. Антиейджинг ефектът на Vitaslim BEAUTY е подсилен с добавените в него мощни антиоксиданти, витамини и коензима на младостта – Q10. Така спомага и за намаляване на тъмните кръгове под очите и избистряне на тена на лицето.

При тримесечна употреба Vitaslim BEAUTY подмладява и освежава кожата по-добре и от крем, като намалява бръчките и тъмните кръгове под очите, сочи професионалният опит на магистър-фармацевт Юлия Илиева от Добрич.

Ето какво още сподели тя: Vitaslim BEAUTY помага при бръчки.

Ползвала съм Vitaslim BEAUTY за възстановяване на косата и връщане на блясъка ѝ. Доволна съм от него и от резултата, който постигнах.

Пациентитe в аптеката също имат много добри впечатления. Доста жени си вземат Vitaslim BEAUTY за намаляване на бръчките и споделят, че са очаровани. Дори казват, че са забелязали и изчистване на тъмните кръгове под очите.

Vitaslim BEAUTY е революционен продукт за коса, кожа и нокти с уникален състав (масло от вечерна иглика, масло от пореч, селен, лутеин и др.).

Той не повишава апетита, а съставките му са известни като мощни антиоксиданти. С Vitaslim BEAUTY сме естествено красиви.
Фармацевт Юлия Илиева, Билковата аптека, Добрич, ЕК Стария Добрич.

Решение на проблемите с кожата
Заради проблем с кожата използвам Vitaslim BEAUTY и определено виждам ефект. От пациентите на аптеката също съм чувала много добри отзиви за него.

Доста жени споделят, че Vitaslim BEAUTY е техният верен помощник за красива коса, кожа и нокти.
Магистър-фармацевт Петя Златева, аптека „Леда Прима“, София, ул. Граф Игнатиев №13А

Вижте за какво още може да ви помогне Vitaslim BEAUTY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти