Зарадвайте любима дама за 8-ми март: разгледайте нашите предложения!

Платена публикация

a
Снимка: iStock/Getty Images

Ето, че скоро ще посрещнем и най-дамския месец от цялата година. Има няколко причини да бъде прославен за месец на жените – обикновено климатът му е променлив като настроенията и характера на дамите. Съвсем възможно е един ден да вали сняг, а след няколко да бъде 20 градуса. Дори съществува поверие, че всяка дама трябва да си избере ден от месеца и какъвто е той, такава ще е и годината. И все пак, главната причина това да е месецът на дамите е най-женският празник – 8-ми март. Разбира се, като всеки друг празник и този е твърде противоречив – дали е социалистически, дали не е само на майките и т.н. Това, което на нас ни харесва е, че тогава виждаме много и различни красиви цветя и букети, усмихнати жени и забързани господа. И понеже за нас от Edna това си е почти национален празник, нямаше как и този път да не изготвим един шопинг списък от нестандартния магазин S-Gifts – супер подаръци за супер жени. Надяваме се и вие да почерпите идеи и да се вдъхновите, защото не е като да нямате доста дами около себе си, които искате да уважите, нали?

Подаръчна чаша Целувката

a
Снимка: s-gifts

Топлите напитки сплотяват и лекуват душата. Ами да – представете си ден без чаша ароматно кафе или книжка без топъл чай. Къде жените се виждат с приятелки, споделят тайни, ронят сълзи и искат съвет? В компанията на хубава напитка. Чашата, която ние си набелязахме от S-Gifts си има всичко - порцеланова лъжичка и оригинална кутия, точно като за подарък. Дизайнът е вдъхновяващ и биха накарали всяка дама да се трогне. Все пак е супер сутрин да се будиш и дори чашата за кафе да те поздравява със „Целувката“!

Чаши за червено вино от серията Магнум

a
Снимка: s-gifts

Спокойно, скъпи любителки на хубавото вино, не сме ви забравили. Да не мислехте, че сме си набелязали само една чаша от S-Gifts? „Във виното е истината“ – по-съгласни не бихме и могли да бъдем. Виното също е чуло много истории и е сплотило не една или две приятелки. Ако дамата, за която търсите подарък е любител на хубавото вино, бъдете сигурно, че с този комплект от 2 чаши с вместимост 900 мл. ще я уцелите право в целта. Ако пък е любителка и на социалните мрежи, честичко ще бъдете отбелязвани на красиви снимки в компанията на вашия подарък. Чин-чин с бохемски кристалин, моля!

Плато за сирена от серията Мрамор

a
Снимка: s-gifts

Всички имаме тази приятелка/роднина, която обожава да посреща гости и всички се събираме при нея с най-голямо удоволствие. Обикновено тези дами са ценители на различните и същевременно практични подаръци. А и всеки знае, че мезетата са по-вкусни, когато се поднесат фино нарязани и декорирани върху хубаво плато. S-Gifts ни карат да слюноотделяме само като си представим това изкусно плато за сирена от бамбук плато с поставка за прибори, порцеланова дъска и ножчета за сирена.

Декоративен надпис Love

a
Снимка: s-gifts

Декорациите са това, което правят един дом уникален и му придават отличителен характер. Особено напоследък стана модерно да имаме определени думи или фрази, които да красят дома ни и същевременно да ни мотивират. А каква по-велика мотивация от любовта? Точно затова се влюбихме в този стилен и изчистен декоративен надпис „Love“, който открихме в S-Gifts. Освен, че цветът му си отива с буквално всеки дом, той е и практичен – разполага с вазичка за сухи цветя или други декорации и е изработен изцяло от масивна дървесина.

Кутия за бижута-Класик

a
Снимка: s-gifts

„Диамантите са най-добрите приятели на жените“ казва Мерилин Монро в сцена от „Мъжете предпочитат блондинки“ през 1953 г. С това искаме да ви намекнем, че ако дамата, за която търсите подарък освен вас, разбира се, има и други „приятелки“ и това са нейните бижута, най-много ще се зарадва на кутия, в която да ги съхранява. Особено, ако са много. А ние познаваме дами с много бижута. В полезрението ни попадна тази стилна и изчистена кутия от S-Gifts. Тя е класически, изработена от изкуствена кожа с практични отделения за различни видове бижута, огледало, което е разположено от вътрешната част на капака и метален механизъм за заключване с ключе.

Тези и още много други креативни идеи за различни подаръци ще откриете на www.s-gifts.bg. Според тях (а и ние кимаме в знак на съгласие), ключовата дума за празника е „красота“ – такива са и всички подаръци, които ще намерите на сайта им.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти