Започват големите празнични разпродажби!

Платена публикация

Започват големите празнични разпродажби!
Снимка: Fashiondays.bg

Без значение дали ще прекарате коледните празници у дома, в чужбина или сред очарованието на зимна приказка в планината, коледната суматоха може да бъде много напрегната и уморителна, особено за женската половина на човечеството.

Затова, с мисъл и грижа за жената, Fashion Days подготви своята антистрес изненада – голямата разпродажба Crazy Sales. Ще я получите точно когато имате най-голяма нужда от нея – веднага след коледното шопинг напрежение.

Кампанията ще ви зарадва със страхотни намаления до -90% и ще изпревари всички други сезонни разпродажби, като стартира още преди Нова година.

За да сведат напрежението и нервите до абсолютен минимум, от Fashion Days ви подаряват цели 15 дни шопинг и до осем нови кампании с всеки ден. Пазарувайте на воля от Различната Кампания, която започва в петък (28 декември 2012) и завършва – съвсем като в приказките – точно в полунощ на 11 януари 2013.

Ще можете да се сдобиете с дрехи и аксесоари на световни топ брандове като D&G, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Lancaster, Gas, Giorgio Armani, Givenchy, John Galliano и много други. Специално за тези, които знаят какво търсят, онлайн клубът е подготвил селекция на продукти по определени теми, което ще ви спести време в търсене на подходящи дрехи за сглобяването на конкретен аутфит.

На финала ще сте толкова неотразими, че няма да има нужда да губите пантофката си, за да хукне принца след вас. И не забравяйте – празниците винаги свършват, а удоволствието от шопинга е вечно.

Fashion Days е най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа, предлагащ световноизвестни модни марки като Calvin Klein, D&G, Tommy Hilfiger, Roberto Cavalli и Miss Sixty с отстъпки до 70%. Всеки ден членовете на клуба избират измежду над 1000 нови aртикула от дамската, мъжката и детска мода, както и продукти за дома.

Основана през 2009 година в Швейцария, компанията бързо серазраства с присъствие в 10 европейски държави. С гарантирания произход на стоките си и с 24-часовото обслужване на клиенти, Fashion Days превръща онлайн пазаруването в ново, вълнуващо изживяване за своите над 3 000 000 члена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти