За да имаме кожата на мечтите си

Платена публикация

За да имаме кожата на мечтите си
Снимка: Mezokontsi.bg

Всеки от нас полага грижи за поддържане на външния си вид, но понякога трябва да потърсим и помощта на специалистите дерматолози.

Последната новост в областта на дерматологията, която вече се прилага и в България, е лифтингът с мезоконци LFL (Lead Fine Lift), наричан още тредлифтинг.

Процедурата се и представлява стягане и укрепванене на отпуснати тъкани посредством биорезорбируеми стерилни мезоконци.

Методът е познат в България, но досега се използваха нерезорбируеми конци с микронасечена сткруктура или зъбци за фиксация на материала в тъканите. Те имат редица недостатъци, като основният е, че се прилагат само по хирургичен път и трудно се съчетават с други процедури за стягане на кожата.

Какво представляват мезоконците LFL - Lead Fine Lift?

*Мезоконците LFL са система от игла с поставена в нея тънка монофиламентна нишка. При изваждане на иглата конецът се отделя и остава имплантиран подкожно. В последствие нишката от полидиоксанон се резорбира напълно в рамките на 180 – 240 дни, като биоревитализиращият ефект продължава до две години след процедурата.

*Мезоконците LFL (Lead Fine Lift) са изключително финни. Техниката тредлифтинг е една от най-безопасните инжекционни процедури, която се извършва от лекар-дерматолог, а време за възстановяване след процедурата практически не е необходимо.

*Тредлифтингът е минимално-инвазивна процедура, без необходимост от анестезия, трае около 30 минути и на нея можете да се подложите дори в обедната почивка. Моменталният резултатът е видим веднага - повдигане и стягане на отпуснатите тъкани.

Имплантираните мезоконци дават основа на кожата и стимулират микроциркулацията и производството на колаген, което подобрява цвета и релефа ѝ. Поставянето на конците е безболезнено, а входните точки на иглите не оставят белези.

Повече за тредлифтинг с мезоконци LFL (Lead Fine Lift) прочетете на Mezokontsi.bg .

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти