Yettel вече предлага тракер за деца и домашни любимци

Платена публикация

Yettel
Снимка: Yettel

Yettel вече предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти специална проследяваща услуга Смарт тракер: устройство MyKi Spot с абонаментен план с включени минути и мегабайти към него.

Проследяващото устройство може да се използва в три различни режима на работа: SOS, домашни любимци, ценни вещи. То може да се използва, за да се гарантира сигурността на местоположението на ценни вещи или за наблюдение на домашния любимец чрез проследяване на движенията му, а също и да се добави възможност за включване на двупосочни разговори с дете  или възрастен човек в случай на спешност.

Устройството е универсално, компактно и притежава IP67 сертификат за водоустойчивост. MyKi Spot използва комбинация от технологиите GPS, A-GPS, Wi-Fi и LBS, за да осигури максимална точност при определяне на местоположението.  

Режимът за проследяване на вещи, MyKi Spot, е с удължен  живот на батерията, чийто капацитет е 480 mAh. Другият режим - за домашен любимец, също дава възможност за проследяване на локацията, както и помощ при дресировка, a при SOS режим потребителят  се възползва от най-често засичане на актуалното местоположение на устройството.

Възможността за входящи и изходящи обаждания прави услугата Смарт тракер с устройство MyKi Spot изключително подходяща при използване от дете или по-възрастен човек. Обаждането може да се осъществи с продължителното натискане на SOS бутона.

Мобилното приложение, с което работи GPS устройството, позволява да се настроят персонализирани безопасни зони с различна точност, множество аларми, да се въвеждат телефонни номера, да се проследява историята на движението на тракера в последните 30 дни и други допълнителни функционалности

Решението на Yettel за проследяване на местоположението - Смарт тракер, се състои от  GPS устройството MyKi Spot в комбинация с договор за достъп до интернет и обаждания за 24 месеца на обща стойност от 9,99 лв. на месец.

Повече информация за устройството можете да откриете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти