Yettel предлага смарт часовници от сериите Apple Watch S9 и Watch SE с до 100 лева намаление

Платена публикация

Yettel
Снимка: Yettel

 До края на месеца всички смарт часовници на Apple от сериите Watch S9 и второто поколение Watch SE, предлагани от Yettel, са с до 100 лева намаление. В богатата селекция са включени общо 19 модела от двете серии с различни размери на корпуса, цветове и каишки.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата multiSIM, която в момента се предлага за 0 лева за първия месец. Тя позволява на потребителите да използват един номер на своя смартфон и смарт часовник. Това е единствената подобна услуга в страната за смарт часовниците на Apple и чрез нея потребителите могат да използват своя часовник, за да провеждат разговори и да имат достъп до интернет, дори когато телефонът им не е с тях.

Серията смарт часовници Apple Watch Series 9 използва последен модел процесор на компанията S9 SiP (System in Package), който включва 5,6 милиарда транзистора и графичен ускорител, който е с 30% по-бърз спрямо предходното поколение. Той позволява множество иновации включително жеста двойно тупване.

Жестовете допълнително улесняват използването на Apple Watch – особено ако ръцете на потребителя са заети. При двойното тупване, потребителят трябва само да „тупне“ два пъти показалеца и палеца на ръката, която носи часовника, за да приеме обаждане, да види известие, да пусне или да спре музиката и други функции.

Моделите от Apple Watch Series 9 се предлагат в два размера - 41мм и 45мм, с алуминиев корпус в пет цвята: розово, черно, бяло, сребърно и (PRODUCT) RED, както и със стоманен корпус в три цвята: златно, сребърно и графит.

Дисплеите на моделите от серията са Always-On Retina LTPO OLED и осигуряват пикова яркост от 2000 нита, което е два пъти повече спрямо Apple Watch Series 8. Батерията може да издържи до 18 часа при нормална употреба, но серията поддържа и бързо зареждане, с което може да се достигне 80% от капацитета за около 45 минути.

Часовниците от серията издържат на потапяне във вода до 50 метра, което ги прави подходящи за плуване и други водни спортове. Те позволяват проследяването на множество спортове и упражнения, и могат да проследят редица здравни показатели като количеството кислород в кръвта, ЕКГ, пулс, качеството на съня и други.

Серията Watch SE е най-достъпната на Apple и е отличен избор за първи смарт часовник на марката, а с намалението на Yettel тя става още по-достъпна за потребителите. Моделът използва усъвършенствания двуядрен процесор S8 SiP - същият, който е в Apple Watch Series 8 и Apple Watch Ultra.

Apple Watch SE се предлага с 40- и 44-милиметрови алуминиеви корпуси в няколко цвята: черно, бяло и сребристо. Моделите от серията са съвместими с всички каишки на марката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол