"Wizz Air" откри линията София-Дубай

Платена публикация

"Wizz Air" откри линията София-Дубай
Снимка: Wizz Air

"Wizz Air" откри днес новата линия София-Дубай, която ще обслужва пътници три пъти седмично - всеки вторник, четвъртък и събота от Терминал 1 на Летище "София" с час на заминаване 13,00 и час на пристигане в Дубай 19,55, а обратните полети тръгват в 20,30 часа местно време и по разписание трябва да кацнат в 23,55 часа в София.

"Wizz Air" е първата авиокомпания, която лети директно до Дубай от България и превозва клиенти за Dubai World Central Airport. Летището посрещна първия си пътник в неделя на 27 октомври. Локацията му в Обединените aрабски eмирства го прави много удобно, за да обслужва Дубай и Абу Даби.

Това е голяма новина за българския туризъм, както и за родните и европейски ваканционни туристи, които сега могат лесно да стигнат до един от най-динамично развиващите се региони в света с невероятни атракции за свободното време. Обединените арабски емирства са чудесна шопинг дестинация по всяко време и възможност за плажни преживявания през зимата, и то само на 6 часа път от София, с полет на "Wizz Air".

Полетите на "Wizz Air" от София до Дубай/Абу Даби могат да бъдат резервирани веднага на wizzair.com на невероятните цени от 119,99 лева (в една посока с включени летищни такси).

"С огромно вълнение откриваме новата линия София-Дубай. Това, че сме първите, които ще летят до новооткритото летище Dubai World Central Airport, обслужващо Дубай и Абу Даби, както и повечето пазари в Обединените арабски емирства, е голямо предизвикателство и едновременно огромна отговорност за нас. Ние ще продължим да предлагаме на българските си клиенти екзотични пътешествия на много ниски цени, както и възможност за чуждите туристи да посетят или преоткрият България", сподели Даниел де Карвало от "Wizz Air".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти