Върви с увереност bioten Walk Tall

Платена публикация

Върви с увереност bioten Walk Tall
Снимка: bioten

Всяка жена се изправя пред ежедневни предизвикателства, които понякога я изморяват и това си личи по начина по който върви.

Сила, с която природата я е дарила.

Сила, която ѝ дава увереност. Защото всяка жена има своите причини да вярва в себе си.

Сияй! Бъди решителна! Бъди уверена! Помни: имаш много причини за това.

Сега козметика bioten те предизвиква. Покажи своята увереност! #WALKTALL . Качи снимка или видео на www.walktall.bg и се включи в играта за страхотни награди! Сподели какво те вдъхновява, за да бъдеш уверена. Прибави към твоята снимка или видео WALK TALL цитат, който изразява най-добре твоите чувства! Участвай в томболата за страхотни награди! Колкото повече #walkTall снимки или видеа качиш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш! Участвай, за да станеш звезда на страниците на списание GRAZIA! А можеш да спечелиш и релаксираща почивка във ваканционно селище ОМАЯ.

Включи се в кампанията във всеки един от етапите:

-24.10-06.11: 1 почивка за двама във ваканционното селище ОМАЯ, разположено на югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Една прекрасна възможност да се потопиш в чудната природа на местността и да се насладиш на уникалния уют на екоселището.

-07.11-20.11: Уникална възможност да заблестиш и да се превърнеш в звезда от страниците на списание GRAZIA. Една от участничките ще спечели индивидуална фотосесия, с професионален грим и стайлинг подготвени специално за нея. В списанието ще бъде публикуван ексклузивен материал за звездата на bioten, изразила своята увереност и разкрила своята природа и красота.

Участието не е обвързано с покупка. Пълните правила на играта можеш да намериш на www.walktall.bg

ВЪРВИ С УВЕРЕНОСТ! Bioten WalkTALL

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти