Вълшебният уред за всяка съвременна домакиня

Платена публикация

Вълшебният уред за всяка съвременна домакиня
Снимка: LG

Мили дами, всички знаем с колко много задачи се сблъсква всяка една от нас в ежедневието си.

Трябва да направим закуска, да заведем детето на училище, да отидем на работа, да напазаруваме, да сготвим и между другото какво ли още не. Списъкът е толкова дълъг, че не ни остава почти никакво свободно време за себе си.

Едно от тези наши задължения е прането, което определено не е сред най-любимите ни занимания. Всеки член на семейството желае дрехите му да са изпрани, изсушени и прибрани в гардероба. Кошът за пране, обаче, си стои все по-пълен.

Дори когато намерим време за пране, в голяма част от случаите, за да не прекараме вечерите си пред пералнята, избираме по-кратки програми, които често не отмиват достатъчно добре петната.

Ако ви кажем, че открихме две перални, които като с магическа пръчица изпират и изсушават дрехите ни само за 49 минути, ще ни повярвате ли?

В допълнение, вълшебните уреди могат да се свържат със смартфона ви и чрез него да изтеглите и инсталирате на пералнята си най-подходящите програми за дрехите на цялото семейство.

Освен това, бихте могли да проследите кога ще е готово прането, докато си почивате в градината или сте на кафе с приятелка. Възможно ли е една пералня да бъде толкова умна?

Уникалните перални, за които ви говорим, наистина съществуват. Те са най-новите модели на компанията LG - 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N.

Тези уреди имат невероятната възможност да изпират и изсушават прането само за 49 минути, като това не влияе на качеството на изпиране по никакъв начин. Освен това, те са много икономични, защото с тях можете да намалите консумацията на електричество с цели 40%. Използвайки тези перални не само пестите от сметки за ток, а също така и помагате за опазването на околната среда.

Но най-интересната сред множеството функции на пералните-мечта, е тяхната „умна” свързаност. И двата модела на LG могат да бъдат свързани с вашия смартфон, което ви дава възможността да следите пералнята си от всякакви разстояния.

От телефона си ще можете да теглите нови програми като, например, когато станете майки с няколко клика ще можете да се сдобиете с програмата Baby Care (Бебешки дрехи).

Благодарение на тази функция, от каквито и материи да са дрехите, които си закупите, винаги ще можете да си изтеглите подходящата програма. Умните перални биха облекчили ежедневието ни многократно, защото с тях прането е много по-забавно, интересно и лесно.

Друга важна характеристика на вълшебните перални е внедрената технология TrueSteam™. Тази технология премахва алергените и остатъчния перилен препарат, които свързваме с дихателните и кожни заболявания.

Това е много важно, защото здравето винаги трябва да е на първо място и не бихме рискували нито нашето собствено, нито това на който и да е член на семейството. Особено когато става на въпрос за дрехите на децата ни, тъй като тяхната кожа е много по-чувствителна и податлива на кожни раздразнения.

След като разгледахме всички тези характеристики, смело можем да твърдим, че мечтаната пералня вече е реалност благодарение на LG. А и идва с впечатляващата 10-годишна гаранция и изтънчен дизайн.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти