Време е за трайно отслабване!

Платена публикация

Време е за трайно отслабване!
Снимка: iStock

Всеки един от нас знае какво е усещането да си на диета. Искаш да се съсредоточиш в нещо, но тялото ти не спира досадно да напомня, че иска храна…и то не просто храна, а точно онези неустоими изкушения, които толкова обичаш, а режимът ти категорично забранява!

Истината е, че драстичните промени в начина на хранене отключват дискомфорт и стрес в организма, които в моментите на слабост и разочарование ни карат да се откажем бързо от каузата „трайно и здравословно отслабване“.

Излишните килограми се трупат, когато приемаме повече калории, отколкото можем да изгорим. Наблюдаваме го в най-голяма степен при хората, чието меню изобилства от висококалорични, богати на мазнини храни, като сирена, тлъсто месо и сладкиши.

В тези случаи на помощ идва медицинското изделие formoline L112, с което може да влезете трайно във форма и да пречистите организма си. Тайната на неговото действие се съдържа в активната съставка - полиглюкозамин L112 - твърдо белезникаво неразтворимо вещество, без мирис, сходно с целулозата. След прием то образува гелообразна матрица, която бързо и успешно се свързва с голяма част от мазнините, приети от храната, и директно се изхвърля непроменено с тях от организма по естествен път.

Като допълнителен ефект се наблюдава усещане за ситост и затихване чувството на непреодолим глад. По този начин на практика се намалява значително и приемът на калории, който логично повлиява наднорменото тегло.

formoline L112 може да се използва както в дългосрочна подкрепа на различни хранителни режими и диети, така и за поддържане на постигнатите резултати. Подходящ е и за еднократен прием в непредвидени моментни изкушения от богати на мазнини ястия. Продуктът може да се приема и от диабетно болни, тъй като в състава му няма усвояеми въглехидрати, глутен и холестерол.

formoline L112 се предлага с комплимент за вас – личен дневник с план за постигане на желаното тегло. Той ще ви придружава и мотивира с много ценни съвети и ще ви даде възможност да вписвате и да правите равносметка на вашите лични постижения.

formoline L112 е с напълно естествен произход и с доказано действие, базирано на дългогодишни клинични проучвания. Той е лидер на немския пазар от 13 години и носител на наградата „Продукт за отслабване на годината“ за 2013 год. в Германия. Може да откриете свободно в аптеките, като за повече информация посетете: www.formoline.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти