Време е да сбъднеш своето коледно чудо

Платена публикация

motorola
Снимка: Motorola

Коледа е най-семейното време - най-студеното навън и най-топлото вътре, в сърцата и домовете ни. Както е известно, по природа дамите са по-емоционални, по-щедри и чакат тази част от годината повече от всеки друг празник. Обичта и прегръдките, които се раздават, са в голямо количество и наистина сплотяват. И колкото и да растем, това не се променя.

Всяко малко момиченце чака с нетърпение коледните празници, подаръците под елхата, събирането на цялото семейство около трапезата и топлия уют на дома. Вълнението в тези отминали дни е искрено, по детски чисто.

motorola
Снимка: Motorola

Помните ли пеперудите в стомаха, които усещате, докато разопаковате подаръците? Сега сигурно откривате себе си в малките развълнувани момиченца.

Писането на писма до Дядо Коледа обикновено поставя началото на празничната еуфория. И макар днес писмата да ги няма, всеки от нас иска да зарадва близките си, любимия си, децата си, но изборът определено не е лесен.

Изплуват ли в съзнанието ви Барби телефоните, за които всяко момиченце мечтаеше? Някои от тях бяха пластмасови, други бяха с палитра за гримове - всичко, което една малка дама желае. Днес вече сме по-големи, по-зрели, но отново искаме телефон, с който да заблестим. А какво по- подходящо време да се сдобием с него от предстоящите празници?

Moto X4 не е просто телефон. Не е просто смартфон. Той е една история, която всеки има възможност да разкаже по собствен начин.

motorola
Снимка: Motorola

Като всяка жена, вероятно и вие обичате да снимате какво ли не, да обработвате снимки, да правите цветовете по-наситени, по-богати и привличащи погледа. Чудесно ви разбираме. Ето защо се доверихме на Motorola и по случай празниците се сдобихме с най-новия модел - водоустойчивия Moto X4. Определено сме очаровани. Снимките вървят една след друга, а хубавите моменти остават запечатани с най-доброто качество. Тренди функцията за селективен фокус гарантира впечатляващи боке снимки, а със селективното черно-бяло можете да направите черно-бял ефект в цветна снимка.

Така не само ще сте в центъра на вниманието, но и ще видите света през един по-различен поглед - този на Moto X4.

Е, можете да мислите, че коледните чудеса са просто детска измислица, но можете и да се доверите на Moto X4 и заедно да напишете вашата собствена история - тази на красивите снимки, които ще запазят завинаги красотата на тази Коледа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти