V-TAC за по-красив цвят на косата

Платена публикация

V-TAC за по-красив цвят на косата
Снимка: netinfo

Случвало ли ви се е, когато отидете след работа на фризьор, да боядисат косата ви в желания цвят и да останете много доволна, но на следващата сутрин с почуда да откриете, че всъщност цветът е съвсем различен? Изведнъж лекият лилав оттенък, който толкова сте харесали предишната вечер, изглежда не много ярък, блестящите руси кичури всъщност са жълти, а червеното не е като мерло, а отива към оранжево. Поуката не е, че утрото е по-мъдро от вечерта, или че въображението ви работи само по тъмно. Проблемът има съвсем просто и рационално обяснение и се дължи на неправилното изкуствено осветление.

Много голямо значение има коефициента на цветопредаване. Продуктите на V-TAC са съобразени със всички европейски директиви и коефициентът на цветопредаване е изключително голям - CRI >80 на всички крушки, а на някои специализирани артикули е CRI >95, за разлика от много други производители и вносители. Затова бялото е наистина бяло с V-TAC.

Снимка: netinfo

Засега предимно луксозните фризьорски салони и магазини инвестират в LED осветление и това е една от причините клиентите им да плащат повече за по-добър резултат. Ако ви боядисат на крушки V-TAC неутрално бял цвят (4000К-4500K), косата ви ще изглежда по същия начин и на дневна светлина. Имайки предвид, че светодиодите пестят енергия, не нагряват и са в пъти по-издържливи от старите крушки с нажежаема жичка, всеки фризьор би трябвало да ги използва в бизнеса си, за да постига оптимални резултати.

Не случайно експертите препоръчват лампите на V-TAC за помещенията, в които обикновено си почиваме – спалнята и холът. Топло белият цвят не на дразни очите и в същото време създава уютна, и свежа атмосфера.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти