V-TAC предпазва от хроничен блефарит

Платена публикация

V-TAC предпазва от хроничен блефарит
Снимка: netinfo

Знаете ли, че неправилното осветление на работното място може да причини хроничен блефарит? Става дума за възпаление на клепачите, засягащо предимно активните хора между 30 и 50 години, които прекарват дълго време в офиси и е едно от най-честите офталмологични заболявания. В повечето работни помещения лампата е на тавана и не осветява равномерно, мониторът пък е ярък, което кара зениците да останат дълго време разширени. Освен всичко друго, човек започва да страда от чести главоболия и хронична умора.

LED осветлението на V-TAC е най-мъдрата инвестиция в офиса. Марката предлага огромно разнообразие от крушки с три цвята на светлината - студена, неутрална и топла. Според някои учени студената е чудесна за работна среда, защото помага за концентрацията, но има и друга теория. Изследване на учени в университета "Мидуестърн" открива през 2012 г, че усмивката намалява нивата на стреса и понижава сърдечния ритъм, докато човек извършва трудни задачи. Оказва се, че балансът между работа и почивка е от ключово значение за тонуса ни.

Така че всички цветове на V-TAC са подходящи за офис: студен за общите помещения, топъл за бюрото, неутрален от тавана. Досега нито един потребител на тази марка не се е оплакал от хроничен блефарит.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти