В името на домата

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Какво е лято без салата и какво е салата без домат? Едно голямо нищо – това е! Доматите са измислени от Господ или някой античен селскостопански производител, който със сигурност си живее отвъдния живот в Рая, за да могат хората да се наслаждават на лятото на максимум. Между другото, може и да ви звучи смешно, но на словашки домат е... парадайка! Като рай – paradajka! Това е достатъчно доказателство, че доматът е райско изобретение, което изпълва живота ни с вкус, аромат и сладост.

За всички верни фенове на доматите, лятото е и сезонът, в който настъпва истинското преяждане с домати - под формата на супи, салати, сосове и какво ли още не. И Блъдимерита, разбира се, но с тях по-скоро настъпва оливане, а не преяждане.

За всички вас, верни другари на домата, вероятно ще е музика за ушите новината, че сезонът на българските плодове и зеленчуци започна и в BILLA ще откриете такива под марката BILLA Градини. Ще имате възможност да си напазарувате десетки килограми от любимия ви зеленчук. 

Градините в с. Зверино в община Мездра ще напоят магазините от веригатас вкусни български домати. Доматите са отгледани под строгите и професионални грижи на български агрономи с дълъг и богат опит в професията, които следват програма за намаляване на пестицидите, специално разработена от BILLA.

Веднъж стигнали рафтовете в BILLA пък свежестта им се проверява в магазина на всеки час, така че да можете да идете и да се сдобиете с един разкошен, свеж и весел домат, а не със спаружен и тъжен такъв.

“BILLA Градини” съществува вече над 5 години и в кампанията участват над 30 внимателно селектирани родни производители. Тя дава възможност на клиентите да имат ежедневен достъп до разнообразни, вкусни и качествени плодове и зеленчуци. 

Експертите на BILLA контролират качеството на продукцията от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините. 

Така че, ако вече сте загубили ума и дума и в главата ви има само образи на домати – скачайте смело с един чувал в ръка и отивайте до първия магазин на BILLA, за да се снабдите с достатъчно количество. Например със сто килограма. Или двеста! Или най-добре 1 тон и да си ги изсипете в хола, и да плувате в басейн от домати! Истинска парадайка, казваме ви!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти