Тя мечтае да остане в своето семейство. Ти можеш да сбъднеш мечтата й!

Платена публикация

Фантастико
Снимка: Фантастико

Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България отново си партнират, за да гарантират качествената семейна грижа и уютната семейна Коледа за децата, младежите и семействата, обхванати в програмите на Сдружението. Фантастико избра да подкрепи за трети пореден път SOS каузата, защото вярва, че всяко дете трябва да живее в семейство. Затова и кампанията, в рамките на която всички клиенти на Фантастико могат да помогнат, ще тече под надслов „Тя мечтае да остане в своето семейство“.

Кампанията стартира на 28 ноември 2019 г. и ще продължи до 1 януари 2020 г., като ще обхване цялата търговска верига „Фантастико“, под чиято марка развиват дейност 42 супермаркета на територията на София, Кюстендил и Елин Пелин. В периода на кампанията клиентите на Фантастико ще имат възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите. Дарената сума ще бъде удържана заедно с цената на закупените от клиентите стоки. Дарението ще бъде отразено с отделна позиция в касовия бон, издаван на касите на Фантастико. 

Събраните средства ще постъпват по сметка на SOS Детски селища България и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена семейна грижа за децата от SOS приемните семейства на Сдружението в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за децата, които са в риск да загубят закрилата на своите родители.

„Радваме се, че с Фантастико правим вече трета кампания и партньорството ни е устойчиво. Предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в подкрепа на SOS каузата, защото така не само даваме шанс на повече деца да растат в семейство, но и гарантираме тяхната уютна семейна Коледа “, споделя Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Ние знаем, че грижата към децата изисква постоянство и дългосрочност. Това е ангажимент, които няма начало и край, а ние много ценим приноса на SOS Детски селища за децата в риск в България. Предните ни две кампании, бяха изключително успешни и показаха, че много наши посетители са съпричастни с тяхната кауза. Затова отново ще предоставим възможност на нашите клиенти да подкрепят децата в риск, при посещение на обекти ни“  съобщи Валери Николов, собственик на ТВ „ФАНТАСТИКО“ 

За SOS Детски селища България:

Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. За първи път след демократичните промени Сдружението предоставя алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство. Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 2 500 000 деца в 135 страни по света. 

В България Сдружението се грижи за над 800 деца, младежи и техните семейства:

  • Децата в SOS приемните семейства в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна
  • Младежите от SOS младежките домове в София и Велико Търново
  • Младежите, които Сдружението подкрепя чрез Програмата ни „Начало на самостоятелен живот“
  • Децата, които са в риск да загубят грижата на своите семейства и които Сдружението подкрепя чрез SOS центровете за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово

www.sosbg.org

https://www.facebook.com/sosbg.org/

За Фантастико 

Търговска верига Фантастико е семейна българска компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Днес компанията управлява 42 супермаркета, като броят им ежегодно расте. Във веригата работят над 3 100 човека, които ежемесечно обслужват повече от 3 000 000 клиенти. Благодарение на модерната си визия, качеството на стоки и услуги, богатия асортимент и доброто обслужване, веригата се развива изключително успешно на българския пазар и е сред водещите в сектора.  

www.fantastico.bg

https://www.facebook.com/fantastico.stores

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти