Термометърът вече не е опасен

Платена публикация

Термометърът вече не е опасен
Снимка: Quiko

Зима.

Студ, киша, мокри ботуши...Почти няма сняг, но толкова искаме да направим снежен човек!

Половин час с децата на свеж въздух и, разбира се, не пропускаме да си приберем някой вирус у дома или просто сме настинали. До вечерта почти всички сме с блеснали и зачервени очи.

Няма нужда да слагам ръка на челото на баткото, отдалеч виждам, че е с температура. Малката, както играе, заспива върху купчина плюшени играчки...Позната картинка, нали?

Няма майка, която да не се стъписва, ако детето ѝ, докато весело си играе, изведнъж зачервява бузки и притихва заспало по никое време.

В такива моменти съм наистина благодарна, че нашият Дядо Коледа настоя да купим от аптеката най-удобния термометър наред с традиционните за зимния период профилактични средства, защото, няма как, и тази година трябва да се преживее зимната вирусна атака.

Най-хубавото на термометъра Quiko е, че измерва температурата за десетина секунди. Благодарение на гъвкавия накрайник може да проверите дали децата имат температура, дори когато спят.

Няма опасност да бъде повреден, ако го залеете с чай, защото е водоустойчив. А това, че в полумрака на нощна лампа може да видите каква е температурата, защото индикаторът е с достатъчно големи цифри, няма нужда да споделям, че е огромно улеснение.

Признавам, нашият Дядо Коледа беше прав за Quiko. Приемам: Препоръчан от татко, но най-важното одобрен от мама!

Не пожелавам на никого празници, нито делници, с термометър в ръка, и дано не ви се налага, но бъдете благоразумни и поръчайте на вашия Дядо Коледа да вземе от аптеката един термометър Quiko на връщане от работа.

Mакар че Коледа отмина и всички подаръци са вече разопаковани, направете си този подарък, за да имате спокойствието, че по всяко време и във всяка ситуация може да измерите температурата на децата, а и на възрастните, за да са те спокойни, а децата – весели, палави и шумни!

Бъдете здрави!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти