Тази Коледа си пожелай… празнични сънища

Платена публикация

Тази Коледа си пожелай… празнични сънища
Снимка: Дормео

Коледа идва, а това означава, че е време за подаръци. Трескавата подготовка за този светъл празник няма да подмине и теб, но спокойно - тази Коледа перфектният подарък за твоите близки няма да е толкова труден за откриване.

Да избереш с какво да зарадваш любимите хора става все по-трудно от година на година. Някои подаръци са банални, други - преповтаряни, трети – неудачни.

Затова тази Коледа, специално за теб, подготвихме най-подходящия подарък - комплект Празнични сънища от Дормео.

Подари на себе си и любимите хора сладки сънища през цялата година с празничния комплект от Дормео - топ матрак, анатомична възглавница и олекотена завивка Евкалипт. Това е подарък, който не просто ще зарадва любимите ти хора, а ще им донесе уют, топлина и спокойствие,и то не само за Коледа!

Само сега, на специална коледна цена, спестяваш 100 лева!

Подари комфорт за Коледа. С топ матрак Риню Евкалипт 6 см от 100% мемори пяна ще превърнеш стария матрак, неудобния разтегателен диван или леглото на вилата в удобно място, без да се налага да правиш по-голяма инвестиция.

Мемори пяната се оформя по формата на тялото, създава идеална опора и те обгръща в приятна мекота, като по този начин те освобождава от напрежението и предотвратява болките в гърба.

Анатомичната възглавница Евкалипт от мемори пяна поддържа главата и гръбнака в правилна позиция, а олекотената завивка с терморегулиращи тенсел фибри и памучно покритие е идеална за всички сезони и осигурява свежа среда за сън.

Тя е лека, но изключително топла и пухкава, благодарение на хилядите въздушни джобчета в Уелслийп микрофибрите. А освен това спокойно я переш в пералня.

Само тази Коледа Дормео ти предлага комплекта Празнични сънища на специална коледна цена! Спести 100 лева и се наслаждавай на блажено спокойствие, докато спиш.

Побързай, промоцията важи до 10 януари, сладките сънища те чакат!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти