Тайната на най-вкусните сандвичи

Платена публикация

сандвич
Снимка: Unsplash

Шарената есен и късметлийското хубаво време ни приканват да излезем сред природата всеки свободен ден.

Само си представете колко хубаво ухае в гората на паднали листа и влага, колко свеж е въздухът и колко далече остават градските ни грижи в такава обстановка...

Понеже не знаем докога ще имаме тази златна възможност, защото все пак идва зима, не губете нито миг и се възползвайте от възможността да сте навън, сред природата.

Точно там се крие и тайната за най-вкусните сандвичи – в дългата разходка преди да седнете на мекото одеяло под пожълтелия дъб и да закусите.

Като казахме „закуска“ - луканковият салам „Закуска“ в BILLA е идеален вариант за това наше уикенд начинание.

Овкусен с много подправки и удобно нарязан във вакуумирани опаковки, той е идеален за бързото приготвяне на сандвичите преди тръгване.

Произведен е от колбасарите на доказали се производители, но е опакован с етикет BILLA, за да получите оптимална цена за качествен продукт.

Можете дори да включите децата в начинанието по приготвяне на сандвичи. Така те ще се чувстват пораснали, а и после ще им е още по-вкусно.

Не забравяйте да приготвите и термос чай, той е идеалната компания на сандвичите с луканков салам „Закуска“ от BILLA и на хубавата есен в гората.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти