Съдиите на X Factor отблизо

Платена публикация

Мария Илиева
Снимка: xfactor.novatv.bg

МАРИЯ ИЛИЕВА

Тя познава X Factor. И X Factor познава нея.

Мария Илиева – изпълнителят с над 20 №1 хит сингъла и над 30 награди и отличия за музика и стил, отново става част от музикално шоу №1 в света.

Поп звездата, която вече 12 години блести на родната сцена, категорично е доказала, че музикалният ѝ талант и стил са от истинска световна величина. Името ѝ се нарежда сред малкото звезди, изявили се на прочутата парижка зала "Олимпия". Нейната харизма и глас изпълниха и на една от най-големите концертни зали в света  –  "Арена Атлантико" в Лисабон. Мария Илиева е единственият гост-изпълнител в международното турне на португалската мега звезда Тони Карейра, с когото записаха съвместна песен "O Primeiro Grande Amor" (Първата голяма любов) под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър.

Талантът ѝ заслужено я отвежда и на една сцена с имена като Джордж Майкъл, Дани Миноуг, Симпъл Майндс, Симпли Ред, Дзукеро, Скорпиънс и други световно утвърдени изпълнители.

Последният й хит "Играя стилно" за пореден път доказа, че музикалната ѝ кариера продължава да оставя своя дълбок и изключително стилен отпечатък върху българската поп музика.

Ето защо тя отново става част от музикално шоу №1 в света. Защото за да откриеш новия X Factor на България, самият ти трябва да го притежаваш. А Мария отдавна не оставя никакво съмнение за това.

ЛЮБО

Най-добър текст за 2013 г., Най-добър изпълнител на годината (2012), Най-добра песен (2007), четирикратен носител на наградата за "Най-добра група", над 150 авторски песни и три пъти заслужено присъствие в световните класации.

Представяме ви Любо Киров, съдия в X Factor.

"Има ли цветя", "Ще те намеря", "Различен, "Искам", "Забранена любов" – това са само част от над 20-те хита, които не само завладяха челните места на музикалните класации, но наредиха Любо сред едни от най-успешните и ярки музикални таланти на България. Авторската оригиналност и неподражаемият му лиричен стил му носят не само родно, но и световно признание – три от песните в първия му самостоятелен албум "Любо 2010" намират своето заслужено място в авторитетната класация на МТV – Europe's World Chart Express. Любо постига успехи и на електронната сцена с издаването на 2 албума с хаус музика, а турнето му "Life Is Beautiful" е сред най-успешните за 2012 г.

Талантът на Любо обаче се простира много извън вокалната му дарба. Над 150 е броят на текстовете на песни, които той е написал за български изпълнители като Дони, Орлин Павлов, Ирина Флорин, Тони, Мария Илиева, групите "Каффе", "Сафо" и др. Неслучайно, той е един от най-предпочитаните текстописци. Едновременно с това, Любо е и една от най-желаните дуетни половинки сред дамите в българската музика – Белослава, Сантра, Камелия Тодорова, Хилда Казасян, Деси Добрева, Виктория Терзийска.

Дългогодишно приятелство го свързва и с друга звезда от родната поп сцена и съдия в X Factor – Мария Илиева. Най-новата й песен "Играя стилно" отново е по негов текст.

Макар за кратко, в първия сезон на X Factor Любо вече е заемал съдийското място. Сега той приема предизвикателството да бъде съдия и ментор във втория сезон на музикално шоу № 1 в света. Признава, че открива себе си във всеки талант, който преследва мечтите си. Може да разпознае бъдещия X Factor само по излъчването и вярва, че музиката не е спортно състезание – тя е преди всичко уважение и... любов.

X Factor стартира в ефира на Нова на 9ти септември.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти