Съботна програма, изцяло на английски език

Платена публикация

Съботна програма, изцяло на английски език
Снимка: FUNday

Искате да превърнете съботата в приятно и полезно занимание за вашето дете? Да напредва по английски език без учебници, домашни и тетрадки? Да усвоява умения в множество ателиета по изкуство и спорт?

Всичко това ви предлага съботната програма на Funday.

Funday е програма, посветена на деца от 5 до 12 годишна възраст. Всяка събота от 10 до 15 часа, малчуганите учат английски, творят, спортуват и се забавляват.

В 5-те учебни часа английски език децата развиват своите комуникативни умения потопени изцяло в чуждоезикова среда. С нашите Native Speakers преподаватели от Великобритания и Америка те напредват неусетно по английски език.

В   часовете по Темата на седмицата, които преминават  под формата на ролеви игри, виртуални пътешествия, работа по проекти, те обогатяват своята лексика на   английски език и научават много любопитни факти за света.

Всяка събота с Funday ги очакват много спорт, изкуства и забавления.

В  Ателиетата по изкуства децата развиват своите креативност и талант. Част от приложните ни занимания са: оригами, икебана, рисуване върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг, папиемаше, флористика и други.

Децата спортуват активно в редица динамични и нетрадиционни спортове: фехтовка, ориентиране, лакрос, конна езда, мини голф, катерене, бейзбол и други.

Всяка седмица е подчинена на различна тема – учим за птиците, животните, космоса, човешкото тяло, контитентите, седемте чудеса на света, празниците, реките и океаните, градовете и държавите и други. Целта ни е да обогатим енциклопедичните знания на децата, обединявайки всички дейности под знака на темата.

Всички активности са изцяло на английски език. Част от часовете са водени от Native Speakers преподаватели. Целта на програмата е по позитивен и забавен начин, без напрежение и стрес, децата да развият умението за свободно общуване на английски език, поставени в интелектуално стимулираща среда.

С Funday съботата се превръща в най- чакания ден за цялото семейство!

Програмата стартира от 01.10.2016 и продължава до 17.06.2017 г.

Вижте повече за нас: FUNday

Започни своето приключение сега: fun.funday.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти