Свободата да пазарувате неограничено

Платена публикация

Свободата да пазарувате неограничено
Снимка: Thinkstock

Притежавате ли кредитна карта? А колко пъти сте си мислили, че щеше да е далеч по-удобно, ако можехте да покривате бизнес разходите си или семейната разходка по магазините с карта, при това без излишни такси и разходи?

Alpha Bank предлага промоционални условия за всички заявления за кредитни карти MasterCard Standard, подадени до 22 септември 2015 г. Новата кредитна карта е без такса издаване и без такса поддръжка през първата година. Това може да продължи завинаги, стига в рамките на една година да пазарувате с картата на стойност поне 1500 лева. Така, на практика, при редовна употреба на картата, не плащате допълнителни такси за поддръжка.

Новите клиенти на Alpha Bank България получават още бонуси –  разплащателна сметка без такса за откриване и поддръжка, както и дебитна карта Alpha Bank Enter MasterCard без такса за издаване.

Така, с промоционалните условия по кредитни карти MasterCard, разполагате с допълнително удобство в своето ежедневие, за да се фокусирате върху успешното изпълнение на заложените цели.

Повече информация за промоционалните условия е налична онлайн на www.alphank.bg, безплатно на телефон 0700 19 040, както и в клоновете на Alpha Bank в страната.

Като част от инициативите, посветени на своя 20-годишен юбилей, през 2015 г. Alpha Bank България предлага още специални оферти за жилищни и потребителски кредити, дебитни и кредитни карти и други свои продукти, обединени в кампанията „Юбилейни предложения”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти