Супержена ли съм?

Платена публикация

Супержена ли съм?
Снимка: Ariel, Indesit

...8, 9, 10... хайде! Вече е 06.50 сутринта и трябва веднага да стана. Списъкът със задачите за днес е в главата ми и с надеждата, че не забравям нещо, хуквам към банята. Следващата спирка е стаята на децата. "Децата"... стига бе, вече са достатъчно големи, за да се оправят сами, но все пак трябва да проверя какво става и защо всички още спят.

След това закуската... Имаме ли мляко? Дали Петър купи в понеделник?... Мразя, когато го няма, за да ми помогне със сутрешните приготовления. Е, той ще се върне от бизнес пътуването след два дни и пак всичко ще е нормално. Сега да видим какво още трябва да направя преди да излезем – да проверя обяда на децата, да извадя месото от фризера, да нахраня котката и да приготвя екипа за танци на Ели. Едно бързо кафе и тръгваме веднага!

Днес имам важна среща в 09.30 и трябва да съм абсолютно готова за нея. Откъде да минем, за да избегнем задръстванията – през центъра или по околовръстното?... Хм... Ще се обадя на Ева да я питам тя откъде ще мине. И в никакъв случай не трябва да забравям да изпратя двата имейла за закъсненията преди срещата в работа. После обяд (надявам се) и няколко отчета, които трябва да предам до утре... Задължително трябва да се съсредоточа, за да свърша всичко до 17.00 часа, защото урокът на Ели започва в 18.00, така че ще имам 30 минути да стигна дотам. Днес е и родителската среща в училището на Иван и се надявам да се приберем вкъщи до 19.00 часа...

Определено няма да ми остане време за фитнес днес, но обещавам да ида веднага щом Петър се върне. За вечеря ще приготвя пържоли и след това, най-накрая, ще имам малко време за себе си. Наистина нямам търпение да си дочета книгата и да си поговоря със сестра ми!

Страхотно е, че благодарение на добрите ми приятели "Ariel" и "Indesit" ще имам това "време само за мен", докато пускам пералнята, като в същото време съм сигурна, че всичко ще бъде перфектно чисто, дори и на кратката програма и няма да правя компромис с резултатите.

Леле, вече е 07.00 часът. Планът за деня е готов, така че – тръгваме. Е, въпросът е - ще се справя ли? Разбира се, че да – правя го всеки ден! Но как? Имам някакви суперсили или може би съм супержена?

* Задавала ли си си някога този въпрос? Имаш ли приятелки, които притежават суперсили? Ако да, кликни тук, номинирай себе си и суперприятелката си и се позабавлявайте благодарение на "Ariel" и "Indesit", които показват своята признателност към суперсилите. Ще се видим на нашето място – за супержени!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти